آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۹۶۳۵
به دلیل کیفیت نامناسب غذای سلف؛

دانشجویان دانشگاه سجاد مشهد تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند

در پی کیفیت نامناسب غذای سلف دانشگاه سجاد مشهد، دانشجویان و برخی مسئولان این دانشگاه دیروز تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، روز گذشته تجمعی در اعتراض به کیفیت پایین غذای سلف دانشگاه سجاد با حضور مهرکیش، مسئول امور دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

 

یکی از دانشجویان با اعتقاد به‌ اینکه مسئولان دانشگاه با دانشجویان رو راست نیستند و با دانشجو برخورد خوبی ندارند، بیان داشت: وظیفه مسئولان، گوش کردن به حرف دانشجوست.

 

وی با اشاره به اینکه هر کسی در هر موقعیتی که قرار دارد نیاز به نظارت دارد، گفت: در چنین جلسه‌ای که دغدغه‌های دانشجو مطرح می‌شود؛ چرا مسئولان اصلی دانشگاه حضور ندارند؟

 

این ادامه داد: بحث دانشجویان، پول دادن برای غذای سلف نیست، بلکه دانشجو به کیفیت بسیار پایین این غذا معترض است که البته با وجود قیمت بالای غذای سلف، چرا دانشجویی که توانایی مالی خوبی ندارد نباید از غذای سلف استفاده کند؟

 

وی تأکید کرد: دانشجویی که با این شرایط تحصیل می‌کند، چگونه می‌تواند آینده این کشور را  بسازد؟

 

دانشجوی دختری بدون توجه به موضوع اصلی جلسه به بیان دغدغه خود و سایر دانشجویان دختر پرداخت و گفت: همیشه در یک خانواده وقتی دختری کار اشتباهی انجام می‌دهد، موضوع را به مادرش منتقل می‌کنند و او با دختر صحبت می‌کند اما متأسفانه در دانشگاه با وجود این که مسئول خانم وجود دارد، آقایان نگهبان به شکل زشت و ناپسندی باعث بی‌حرمتی دانشجویان می‌شوند.

 

مهرکیش، مسئول امور دانشجویی این دانشگاه در پاسخ به اعتراض این دانشجو، بیان داشت: هیچ‌گاه مسئولان دانشگاه علاقه نداشته و ندارند که تذکری به دانشجویان داده شود؛ اما دانشجویان باید توجه داشته باشند که روز ثبت نام تعهدی داده‌اند مبنی بر رعایت شئونات دانشجویی که بحث حفظ حجاب و عفت از آن جمله است.

 

وی ادامه داد: همچنین در فضای دانشگاه نیز اطلاع‌رسانی‌هایی نسبت به این موضوع انجام شده تا دانشجویان این موضوع را رعایت کنند که متأسفانه برخی به این مسئله بی‌توجه‌اند و این تذکرات به این افراد صورت می‌گیرد.

 

یکی از دانشجویان که نماینده دفتر تحکیم وحدت خوانده شد، پشت تریبون رفت و دلیل اعتراض را فعال نبودن انجمن‌های صنفی دانست و بیان داشت: اگر انجمن‌های صنفی که طبق قول‌های مسئولان دانشگاه باید تا امروز بازگشایی می‌شده، فعال بودند، این جلسه با این حجم اعتراضات تشکیل نمی‌شد.

 

دانشجوی دیگری با بیان اینکه ابتدای هر ترم مبلغ 30‌هزار تومان از دانشجویان برای امور مشاوره، فرهنگی و تربیت‌بدنی گرفته می‌شود، اظهار داشت: با توجه به هزینه‌هایی که به اسم این خدمات انجام می‌شود، خواهیم دید که بخش زیادی از این مبلغ بلااستفاده می‌ماند؛ سؤال اصلی اینجاست که مازاد این مبلغ صرف چه کاری می‌شود؟


دانشجوی دیگری نیز با اعتراض به این موضوع تأکید کرد: دانشجو برای درس خواندن به دانشگاه می‌آید و لزوم درس خواندن، آرامش است که با وجود این شرایط، آرامش فکری دانشجویان سلب می‌شود.

 

مهرکیش نیز در پاسخ به این دنشجو بیان داشت: تلاش مسئولان برای افزایش کیفیت غذا وجود دارد؛ اما باید توجه داشت که خرید لوازم طبخ غذا، شامل یارانه وزارت علوم نمی‌شود و باید به صورت آزاد خریداری شود که باعث افزایش قیمت شده است.

 

وی در خصوص صحبت دانشجویی مبنی بر میزان شهریه پرداختی و هزینه‌های دانشگاه گفت: هزینه‌ای که شما بابت شهریه پرداخت می‌کنید از شهریه برخی از مهدهای کودک نیز کم‌تر است؛ چگونه می‌توان انتظار داشت که با وجود هزینه‌های جاری دانشگاه همچون پرداخت حقوق کارکنان و اساتید، هزینه غذای دانشجویان نیز از سوی دانشگاه پرداخت شود؟ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار