کد خبر:۲۶۹۷۳۹
معاون اداری-مالی دانشگاه آزاد قوچان خبر داد:

اعطای 822 فقره وام قرض‌الحسنه بلندمدت به دانشجویان دانشگاه آزاد قوچان

معاون اداری-مالی دانشگاه آزاد قوچان گفت: صندوق رفاه دانشجویی این دانشگاه با 5452 دانشجو مشغول به تحصیل توانسته در دو سال اخیر 822 فقره وام قرض‌الحسنه بلندمدت با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به دانشجویان اعطا کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، حمید صارمی صبح امروز در نشست خبری بیست و چهارمین سالگرد فعالیت دانشگاه آزاد قوچان در سالن اجتماعات ساختمان اداری این واحد بیان داشت: مدیریت مشارکتی حرف اول را در سطح دنیا می‌زند و دانشگاه آزاد قوچان جزو معدود سازمان‌هایی است که با پیاده‌سازی الگوی مشارکتی بهترین امکانات رفاهی و آموزشی را فراهم ساخته است.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد یک موسسه غیرانتفاعی محسوب شده و بحث سود و زیان در آن مطرح نیست، افزود: گسترش بی‌رویه موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در چندساله اخیر تعداد دانشجو را کم نکرده؛ بلکه آنان را به سمت دیگر موسسات سوق داده است.


معاون اداری-مالی دانشگاه آزاد قوچان تاکید کرد: سهم بیشتر درآمد دانشگاه آزاد بر اساس شهریه دانشجویان که به صورت نقدی و غیرنقدی پرداخت می‌شود، بوده و صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه توانسته در دو سال اخیر 1646 فقره وام قرض‌الحسنه میان‌مدت به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعطا کند.


صارمی تصریح کرد: صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان همچنین با 5452 دانشجو مشغول به تحصیل توانسته طی دو سال اخیر 822 فقره وام قرض‌الحسنه بلندمدت با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به دانشجویان اعطا کند.


وی تاکید کرد: قسمت اعظم بدهکاران در دانشگاه آزاد را دانشجویان مراکز بهزیستی، کمیته ‌امداد و بنیاد شهید تشکیل می دهند که در ابتدا بدون دریافت هیچگونه هزینه‌ای از آنان ثبت‌نام می شود.


معاون اداری-مالی دانشگاه آزاد قوچان با اشاره به اینکه سلف سرویس دانشگاه آزاد قوچان روزانه پنج میلیون تومان ضرر دارد، بیان داشت: قیمت هر پرس غذا در دانشگاه 500 تومان درنظر گرفته شده؛ در صورتی که قیمت یک پرس غذای ساده در حال حاضر 4700 تومان است.


صارمی تصریح کرد: برای اقامت در خوابگاه دانشجویی هر پنج ماه 190 هزار تومان از دانشجو دریافت شده و این در مقایسه با خوابگاه‌های خودگردان موسسات آموزش در داخل شهر بسیار مناسب‌تر است.


وی خاطرنشان کرد: خوابگاه تاسیس شده در این واحد دانشگاهی کاربردی اقامتی و خوابگاهی دارد؛ در صورتی که بسیاری از خوابگاه‌های خودگردان درون شهری که متعلق به موسسات آموزشی دیگر است از کاربردی مسکونی به خوابگاه تبدیل شده‌ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار