کد خبر:۲۶۹۹۶۱
سید کمال سجادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
نباید پروتکل الحاقی را بپذیریم/ آیا طرف غربی به محرمانه بودن مذاکرات پایبند است؟
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به طرح موضوع ÷روتوکل الحاقی از سوی غرب گفت: نمیشود زیر بار پروتکل الحاقی رفت و یکسری تعهداتی را پذیرفت در حالی که چیزی دستگیرمان نشده است.

سید کمال سجادی ، کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به محرمانه بودن مذاکرات ژنو گفت: ما به مسئولانی که به عنوان نماینده رسمی ملت ایران به ژنو رفتند و مورد تایید مقام معظم رهبری هستند اطمینان داریم و میدانم که آنها فقط به دنبال تامین منافع ملی ما هستند؛ حتما دلایل خاصی دارند که روند و مذاکرات هسته ای را محرمانه اعلام کردند اما این محرمانه بودن باید همه جانبه باشد.
وی در ادامه افزود: این سوال مطرح هست که آیا طرف مقابل هم افشا نمیکند و مذاکرات را محرمانه میداند؟ بعید است چون روزنامه نیویورک تایمز در سر مقاله خود اشاره ای به مذاکرات کرد و آن را تا حدودی افشا کرد ، پس آنچنان هم محرمانه نبوده ، مسئولان ما باید این حق را به مردم بدهند که از روند مذاکران ژنو اطلاع داشته باشند ، وزیر امورخارجه و هیات مذاکره کننده باید پاسخگو باشند.
دبیرکل سازمان جامعه اسلامی کارمندان تصریح کرد: در خصوص پروتکل الحاقی ما چیزی را تا الان نپذیرفتیم و دلایل خودمان را هم داریم، شاید هیات ایرانی وعده هایی را داده ولی طرف مقابل هنوز اعتماد نکرده است.
سجادی گفت: نمیشود زیر بار پروتکل الحاقی رفت و یکسری تعهداتی را پذیرفت در حالی که چیزی دستگیرمان نشده است، طرف مذاکره کننده ما نشان داده است که کار عاقلانه انجام نمیدهد و نمیتواند منافع ما را تامین کند این روند باید نتیجه برد – برد داشته باشد ، پس ما هم باید بردی داشته باشیم ، امضا کردن این پروتکل نباید به این سادگی ها باشد ما باید امتیازات قابل توجهی را بگیریم.
کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: همانطوریکه سنای آمریکا نظر میدهد و دخالت میکند و مدیریت تحریم ها علیه ایران را در دست گرفته است مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه باید وارد شود کلا کار مذاکرات را نباید دست دولت بدهیم ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز باید دخالت کنند و نظر بدهند .
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.