دانـشگاه دریـانوردی و علـوم دریـایی چـابهار اقـدامـات تـروریستی را مـحکوم کـرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۵۵۵

دانـشگاه دریـانوردی و علـوم دریـایی چـابهار اقـدامـات تـروریستی را مـحکوم کـرد

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اقدامات تروریستی را محکوم کرد.
دانـشگاه دریـانوردی و علـوم دریـایی چـابهار اقـدامـات تـروریستی را مـحکوم کـرد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در بیانیه روابـط عـمـومـی و بسـیج اسـاتـید دانـشگاه دریـانوردی و عـلوم دریـایی چـابهـار آمده است: مرزداری و پاسداری از این آب و خاک و نظام مقدس جمهوری اسلامی ، شرافت و شجاعت را جایگاه و معنا بخشیده است و عزت،‌ استقلال و دستاوردهای ایران اسلامی عزیز همواره مورد طمع بدخواهان و دشمنان بوده و هست. با کمال تاسف بار دیگر استکبار جهانی در آنسوی مرزها توسط جیره خواران و عوامل وابسته و خود فروخته شان دست به جنایتی دیگر زدند و در اقدامی ناجوانمردانه و تروریستی جمعی از سربازان رشید و مرزبانان غیور مملکت اسلامی مان را به شهادت رساندند.


ایـن بیانیه مـی افزاید: این اقدامات تروریستی تحت فرماندهی و پشتیبانی سازمانهای جاسوسی قدرت‌های سلطه‌گر و مستکبر قادر نخواهد بود خدشه‌ای در اراده صادقانه و مصمم ملت ایران وارد سازد.


در ادامه بیانیه روابـط عـمـومـی و بسـیج اسـاتـید دانـشگاه دریـانوردی و عـلوم دریـایی چـابهـار آمده است: ما جامعه دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با عرض تبریک و تسلیت به خانواده‎های این شهدا و امت شهیدپرور ایران اسلامی و نیز با آرزوی بهروزی و سلامتی برای مجروحان این حادثه، ضمن محکومیت شدید این جنایت هولناک اطمینان داریم به زودی زود عوامل این قیبل اقدامات کور به چنگال عدالت اسیر و به سزای اعمال ننگین خود خواهند رسید.


در پایان بیانیه روابـط عـمـومـی و بسـیج اسـاتـید دانـشگاه دریـانوردی و عـلوم دریـایی چـابهـار آمده است: از خداوند منان عزت پیش از پیش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مسلمین و ذلت و خواری روز افزون دشمنان بشریت را مسئلت داریم.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار