گفتمان هم پيمانان نهضت آزادي و سازمان مجاهدين هرگز با گفتمان امام جمع نمي شود
قاسم روانبخش در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، كاهش فاصله فقير و غني، پاكدستي و مبارزه با فساد، ساده زيستي و پرهيز از اشرافي گري را از جمله شاخصه هاي دولت اسلامي ذكر كرد و اظهار داشت: با مردمداري، خدمت بي شائبه و خالصانه به مردم و آزاد انديشي در زمينه ارائه فكر نو و بر اساس اصول اسلام و استكبارستيزي مي توان اين شاخصه ها را تقويت كرد.
وي با بيان اينكه توسعه اي كه همراه با عدالت باشد در اسلام مورد پسند است، تصريح كرد: اين امر شرعي است؛ چرا كه در دولت نهم توسعه و عدالت با هم پيش رفت.
روانبخش با اينكه بايد براي نهادينه كردن ايمان و هويت بخشي اسلامي در جامعه تلاش كرد، گفت: تحقق و اجراي عدالت در جامعه فلسفه حكومت اسلامي است.
سردبير هفته نامه «پرتو سخن» با اشاره به بيانات مقام عظماي ولايت گفت: اسلام، توسعه و عدالت را با هم مي بيند و بايد در كشور پهناور جمهوري اسلامي تلاش شود تا اين دو امر با هم پيش رود.
روانبخش يادآور شد: امكانات مالي متعلق به همه مردم است و همه ملت در منابع شريك هستند.
عضو موسسه آموزشي پژوهشي امام(ره) با اشاره به فعاليت هاي احمدي نژاد گفت: به عنوان نمونه شبكه ريلي فارس يكي از زيرساخت هاي مهم كشور است كه با راه اندازي آن اقتصاد شهرهاي جنوبي پيشرفت بهتري خواهد كرد.
وي عدالت و آزادي را از اركان چارچوب اسلامي دانست و اضافه كرد: آزادي در اسلام با آزادي ليبراليستي تفاوت دارد؛ چرا كه در آزادي ليبراليستي دين حق محكوم كردن چيزي را ندارد و طبق اصل چهارم قانون اساسي، اسلام بر همه چيز حاكم است.
روانبخش واژه آزادي در شعار كانديداها را نوعي فريب عموم براي جذب آرا خواند و عنوان كرد: جامعه به حدي از شعور و درك رسيده كه عملكرد افراد را مدنظر قرار دهد و فريب شعارهاي آنها را نخورد.
سردبير هفته نامه «پرتو سخن» اذعان داشت: امروز احمدي نژاد نزخ بيكاري 9/11 درصدي را به 6/3 درصد در شرايط جوان محور بودن كشور رسانده و وام چهار ميليون توماني براي ازدواج جوانان را تصويب كرده است.
وي ابراز داشت: اگر دولت بتواند جوانان را از راه هاي حلال و مشروع و از طريق دين به مقاصد خود برساند يك خدمت انجام داده است.
روانبخش خطاب به كساني كه از يك سو دم از گفتمان امام(ره) و ارزش ها مي زنند و از سوي ديگر با نهضت آزادي، سازمان مجاهدين و افرادي نظير سروش پيمان مي بندد، گفت: مواضع امام(ره) در تمامي اين امور مشخص است و هرگز گفتمان امام(ره) و اين گروه ها با هم جمع نمي شود.
سردبير هفته نامه «پرتو سخن» خاطرنشان كرد: نمي توان از طرفي امام(ره) و ولايت فقيه را قبول داشت و از سوي ديگر با تخريب احمدي نژاد، تداوم گفتمان امام(ره) را زير سوال برد./انتهاي پيام/