کد خبر:۲۷۰۸۸۷
با حضور حمیدرضا ترقی و نجف‌قلی حبیبی؛

مناظره‌ای با عنوان «تداوم یا عدم تداوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه گیلان برگزار شد

مناظره‌ای روز گذشته با حضور حمیدرضا ترقی، سخنگوی حزب موتلفه و نجف‌قلی حبیبی، عضو انجمن فلسفه ایران در دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حمیدرضا ترقی امروز در مناظره «تداوم یا عدم تداوم انقلاب اسلامی» که در دانشگاه گیلان برگزار شد، در بیان چیستی انقلاب اسلامی، عامل انقلاب ایران را اسلام با ماهیت سیاسی معرفی کرد و گفت: دشمنان ما هم این انقلاب را انقلابی منحصر به فرد می‌دانند؛ زیرا مردم می‌دانستند چه می‌خواهند و مهمتر از آن می‌دانستند که چه نمی‌خواهند.
 
وی همچنین انقلاب ایران را الهام گرفته از جریان عاشورا و قیام امام حسین (ع) دانست و گفت: ‌تمام زوایای سیاسی اجتماعی انقلاب ما تحت تاثیر اسلام بوده و هست.
 
سخنگوی حزب موتلفه  همچنین در بخش اول سخنان خود با اشاره به اینکه عمل کردن به آرمان‌های انقلاب می‌تواند ما را به سمت تمدن اسلامی نوین و جامعه‌ای پیشرفته از لحاظ مادی و معنوی سوق دهد، گفت: عمل کردن به این آرمان‌ها منطبق با خواسته امام و رهبر و حرکت در راستای آن می‌تواند آغازی باشد بر تبدیل جامعه اسلامی ما به یک امت واحده اسلامی به مرکزیت ایران.
 
ترقی حفظ وحدت کلمه، حفظ ارزش‌های اسلامی و معنوی، حضور دائم مردم در صحنه سیاسی، وفاداری متقابل مردم و مسئولان، تلاش برای نوسازی نیازهای مادی و معنوی و حفظ منطقه ژئوپلتیک ایران به عنوان مرکز جهان اسلام را مهم و اساسی و مورد توجه امام دانست.
 
وی عواملی همچون فریفتگی مسئولان و مردم در قبال بیگانگان، اختلاف در جامعه، ترجیح منافع خواص و نادیده گرفتن سطوح مختلف جامعه و رسوخ اندیشه‌های وارداتی را مانع پیشرفت جمهوری اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد که جوانان نسبت به این مسائل هوشیار و آگاه باشند.
 
در ادامه مناظره نجف‌قلی حبیبی با برشمردن سه جریان مخالف و علیه شاه در زمان قبل از انقلاب شامل جریان مخالف سلطه امپریالیستی و جریان مخالف استبداد داخلی و جریان مبارزه با بی‌عدالتی و نظام سرمایه‌داری گفت: امام تفکرات این سه گروه را مدنظر قرار داد و به نحوی با قدرت در آن پیش رفت و شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی بر مبنای همین تفکرات شکل گرفت.
 
وی همچنین با اذعان به این مسئله که امام اسلام به زندگی مردم وارد کرد تفسیر امام از اسلام را برخلاف آنچه در ذهن مردم در آن زمان ریشه دوانده بود دانست و گفت: امام همواره معتقد بود که «اسلام می‌تواند.»
 
در بخش دوم جلسه ترقی با اشاراتی به اتفاقات سال‌های 78 و 88 گفت:‌ برخی از حوادثی که در این سی و چند سال اتفاق افتاد ناشی از اختلاف‌نظر طبیعی بین جناح‌های مختلف سیاسی بود که حاکی از وجود آزادی بیان در جامعه است.
 
وی همچنین برخی از این اتفاقات را حاصل دخالت بیگانگان و برای جامعه خطرناک دانست.
 
حبیبی در بخش دوم سخنان خود ضمن ابراز مخالفت با بخشی از سخنان ترقی در باب دخالت بیگانگان با گریزی به اصل دوم قانون اساسی و بند ششم آن، جمهوری اسلامی را دارای آزادی توام با مسئولیت دانست و گفت: همه اتفاقات و حوادث ناشی از اختلافات داخلی است.
 
وی اتفاقات سال‌های 78 و 88 را حاصل از کج‌سلیقگی کسانی که قدرت را در دست داشتند دانست و گفت:‌ بیگانگان هرگز نتوانستند در امور کشور دخالت موثر داشته باشند.
 
در ادامه ترقی در تایید حرف‌های حبیبی گفت: دشمن از بسترها و زمینه‌هایی که در جامعه در اثر ناآگاهی یا غفلت پدید می‌آید برای ضربه زدن به کشور استفاده می‌کند و خصوصا باید با بصیرت و دشمن‌شناسی این فرصت را از دشمن بگیرند.
 
حبیبی در بخش پایان سخنان خود با اشاره به اینکه در ابتدای انقلاب فضا طوری طراحی شد تا همه اقشار جامعه بتوانند از امکانات کشور بخصوص امکانات تحصیلی استفاده کنند، گفت:‌ متاسفانه در سال‌های اخیر با پولی شدن دانشگاه و امکانات تحصیلی عدالت اجتماعی موردنظر انقلاب در حال مخدوش شدن است.
 
وی همچنین گفت: برای اداره یک کشور عدالت باید به صورت همگن در جامعه برقرار شود.
 
در ادامه جلسه این دو سخنران به سوالات دانشجویان در باب مسائل سیاسی کشور پاسخ دادند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار