احسان فکور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، بیان داشت: برخی دانشجویان برای افزایش تمرکز و آرامش خود به استفاده از داروهای افزایش تمرکز، ضدخواب یا آرامبخش اقدام می کنند و گاهی این اقدامات خودسرانه به اعتیاد آن ها می انجامد.
وی افزود: آگاه سازی صحیح جوانان نسبت به عوارض داروهای مخدر می تواند مانع گرایش آن ها به سمت استفاده از این داروها شود.
رئیس اداره مشاوره و روان شناسی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: متاسفانه برخی روش های اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نسبت به عوارض مواد مخدر به جوانان صحیح و کارشناسی شده نیست؛ بنابراین به جای پیشگیری از بروز آسیب، معضلات بعدی را به وجود می آورد.
فکور تصریح کرد: آشنا بودن جوانان با نحوه استفاده مواد مخدر می تواند زمینه اعتیاد را فراهم کند.
وی ارائه مشاوره های چهره به چهره، ارتباطات عاطفی عمیق خانواده با فرزندان و برنامه ریزی برای اوقات فراغت جوانان را برای پیشگیری از بروز مشکلات در بین دانشجویان ضروری دانست.
رئیس اداره مشاوره و روان شناسی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در صورتی که دانشجویان برای خود برنامه ریزی دقیقی داشته باشند و روش های مطالعه را بیاموزند، نیازی به استفاده از داروهای تمرکز بخش و ضد خواب نخواهند داشت.
فکور تصریح کرد: دانشجویان می توانند در صورت مواجهه با هر مشکلی به مشاوران دانشگاه مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در اقدامی موثر و مفید با اطلاع رسانی چهره به چهره و ارائه مشاوره حضوری در خوابگاه های دانشجویی درصدد آگاه سازی دانشجویان از مشکلات احتمالی پیش روی آنان و نحوه مواجهه صحیح با آن هستند.