جشن نخستین سالگرد تاسیس کانون مهر دانشگاه آزاد زنجان برگزار شد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، جشن نخستین سالگرد تاسیس کانون مهر حمایت از بیماران سرطانی دانشگاه آزاد زنجان امروز با حضور مسئولان، دانشجویان و خیرین شهر در این دانشگاه برگزار شد.
علیرضا فیروزفر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ضمن تقدیر از فعالیت های انسان دوستانه کانون مهر دانشگاه گفت: بندگی خدای متعال ایجاب می کند به بندگانش خدمت کنیم و اعضای این کانون این اقدام را با هدف کمک به بیماران سرطانی به نحو مطلوبی انجام داده اند.
وی افزود: کانون مهر یکی از فعالترین تشکل های دانشجویی دانشگاه بوده که دانشگاه نیز همواره از آن حمایت کرده است.
در ادامه این مراسم اسماعیل آذ،ر استاد زبان و ادبیات فارسی و داور مسابقه تلویزیونی مشاعره ضمن تقدیر از فعالیت های کانون مهر دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نیکی کردار نیست، نیکی مقام است و وقتی مقام است که انسان از چیزی که دوستش دارد، ببخشد.
وی با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا دانشجویانی اینگونه فعال و یکرنگ در امور خیریه و کمک به نیازمندان ندیده است به برگزاری مشاعره بین دانشجویان پرداخت.