کد خبر:۲۷۴۰۷۸

«امین تارخ» رئیس شوراى مرکزى انجمن بازیگران سینما شد

شوراى مرکزى منتخب انجمن بازیگران سینماى ایران در نخستین نشست خود «امین تارخ» را به عنوان رئیس برگزید.
«امین تارخ» رئیس شوراى مرکزى انجمن بازیگران سینما شد

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،شوراى مرکزى منتخب انجمن بازیگران سینماى ایران در نخستین نشست خود که روز شنبه 18 آبان در محل انجمن برگزار شد،ضمن تشکر از حضور بسیار عالى و تحسین برانگیز اعضاى انجمن بازیگران در برپایى و به نتیجه رسیدن مجمع عمومى،که حاکى از احساس مسیولیت صنفى و حرفه‌اى این هنرمندان بوده،از سال‌هاى سال حضور صنفى و مدیریت «داوود رشیدى» تقدیر ویژه به عمل آورده و همچنین از تلاش و زحمات اعضاى شوراى مرکزى قبلى نیز قدردانى نمودند.

 

در ادامه این نشست با انجام انتخابات داخلى،امین تارخ به عنوان رییس شورا،على دهکردى دبیر هییت اجرایى،مریلا زارعى مسول امور مالى،حبیب رضایى مسیول روابط عمومى،افسانه چهره آزاد مسیول امور رفاهى و رامبد جوان را به عنوان مسیول امور فرهنگى برگزیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار