آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۵۲۶۷
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه ارومیه:

دانشجو حضور فتنه‌گران در مجموعه دانشگاه را برنمی‌تابد

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه ارومیه در اعتراض به انتصاب توفیقی و میلی منفرد در وزارت علوم گفت: دانشجو حضور فتنه گران در مجموعه دانشگاه را برنمی‌تابد.
دانشجو حضور فتنه‌گران در مجموعه دانشگاه را برنمی‌تابد

بهرام الزگینی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: فرجی دانا از انتصاب افرادی که در فتنه 88 نقش فعال داشتند اجتناب کند.
 

وی افزود: وقتی شایستگی میلی منفرد و توفیقی توسط نمایندگان ملت احراز نمی شود چگونه است که وزیر علوم به تنهایی این افراد را شایسته مناصب فوق دریافته اند؟
 

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه ارومیه با اشاره به استقامت و پایداری قشر دانشجو پای آرمان های انقلاب تصریح کرد: دانشجو حضور فتنه گران در مجموعه دانشگاه را برنمی تابد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار