به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، میلاد بهمئی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان بعدازظهر روز گذشته در کرسی آزاد اندیشی «چگونه می توان حسینی زیست» ضمن انتقاد نسبت به عملکرد شورای امر به معروف و نهی از منکر این دانشگاه بیان داشت: کسی منکر ضرورت فعالیت انجمن های علمی دانشجویی در فضای دانشگاه نیست؛ اما این فعالیت باید در چارچوب اخلاقی و اسلامی و حفظ حریم بین محرم و نامحرم باشد نه اینکه در قالب جشنواره معرفی دستاوردهای علمی شاهد عکس این موضوع باشیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه امروز به جای اینکه برخی از زنان ما زینبی باشند به زنان زینتی تبدیل شده اند، افزود: حضرت زینب (س) پابه پای امام حسین (ع) بدنبال احیاء دین بود اما متاسفانه در دانشگاه لرستان برخی از دختران پا به پای نامحرم به بهانه برگزاری جشنواره ای که باید پرسید بازدهی آن چه بود و انجمن ها چه کار علمی را در آن ارائه دادند دانشگاه را تا ساعت 12 شب تزئین می کردند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان تصریح کرد: 52 میلیون تومان هزینه برگزاری جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه لرستان شده است؛ البته مخالف هزینه کردن برای انجمن های علمی نیستیم؛ اما آیا بازدهی انجمن های علمی دانشگاه لرستان متناسب با این هزینه بوده است.
بهمئی با تاکید بر اینکه اعضای تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان پیش از آنکه خود را عضو این تشکل بدانند خود را بسیجی می دانند و با روحیه بسیجی فعالیت های خود را دنبال می کنند در پاسخ به اظهارات حجت الاسلام خدایی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که به عنوان داور در این کرسی حضور داشت مبنی بر اینکه بسیج دانشجویی در شماره اخیر نشریه فیض بوک این تشکل در خصوص جشنواره حرکت اقدام به نشر اکاذیب، دروغ و تهمت کرده است، گفت: حال طبق اسناد و مدارک موجود می توان ثابت کرد که بسیج دانشجویی جز بیان واقعیت هیچ گاه به نشر اکاذیب، تهمت و دروغ در نشریه این تشکل نپرداخته است.
وی تصریح کرد: بر کسی پوشیده نیست که اگر حوزه فرهنگی دانشگاه لرستان سال گذشته جزو معاونت های فرهنگی برتر در بین دانشگاه های کشور معرفی شده است این موفقیت در زیر سایه فعالیت های بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان این دانشگاه بوده است.
یاراحمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان نیز در این کرسی آزاد اندیشی در پاسخ به اظهارات معاون فرهنگی این دانشگاه گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب مطالبه گری و حق گویی افراطی گری نیست و انتقادات بسیج دانشجویی به بحث اختلاط در جشنواره درون دانشگاهی حرکت در این راستا بوده و مسیر خود را هم ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: مطالب منتشر شده در نشریه فیض بوک بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان نشر اکاذیب و دروغ نبوده و هرکس که مدعی این است می تواند عکس های یادگاری مختلط برخی از انجمن های علمی دانش را در فیس بوک شخصی این افراد مشاهده کند.
یار احمدی با انتقاد نسبت به عملکرد حراست و معاونت فرهنگی این دانشگاه بیان داشت: متاسفانه نه حراست و نه معاونت فرهنگی نمی خواهند این واقعیت را که جشنواره در وضعیت نامناسبی از اختلاط برگزار شده است را بپذیرند.
درد اختلاط را در جشنواره حرکت درک کردیم
حجت الاسلام خدایی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در این کرسی آزاد اندیشی با پذیرش وجود اختلاط در جشنواره درون دانشگاهی حرکت گفت: امسال بدلیل فضای محدود دانشکده فنی اختلاط در جشنواره اتفاق افتاد و ما هم این درد را درک کردیم.
وی بیان داشت: علی رغم نامه نگاری به حراست دانشگاه اما بحث تفکیک در جشنواره بخوبی پیاده نشد منتهی با وجود تاکید ما برای اعمال تفکیک اما نماینده وزارت علوم نیز که از جشنواره بازدید کردند عنوان داشتند که چه کسی به شما گفته است که فضای تفکیک در جشنواره ایجاد شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان تصریح کرد: در خصوص وجود اختلاط در جشنواره انتقادها را می پذیرم؛ اما در انتقادها بهتر است که کلی گویی و بی انصافی نباشد.
لازم به ذکر است، نشریه فیض بوک بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در دو شماره اخیر خود در قالب عکس، پیامک دانشجویی و مطلبی تحت عنوان سرگردانی فرهنگی در دانشگاه لرستان به انتقاد از وضعیت فرهنگی دانشگاه لرستان و همچنین وضعیت نامناسب اختلاط در جشنواره حرکت این دانشگاه پرداخته است.