کد خبر:۲۷۵۸۷۳
استاندار زنجان:

آموزش عالی کشور باید در رسالت خود تجدیدنظر کند

استاندار زنجان گفت: آموزش عالی باید در رسالت خود تجدید نظر کند.

به گزارش  خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، جمشید انصاری امروز در نخستین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران بیان داشت: آموزش عالی کشور همواره بر سر دو راهی بوده که آیا تربیت نیروی متخصص برای کشور را به عهده دارد یا ارتقا سطح علمی را.


وی خاطرنشان کرد: در کشوری همچون ایران که با محدودیت جدی منابع مواجه هستیم اولویت اصلی آموزش عالی باید ارتباط معناداری با نیروی انسانی داشته باشد  و در مرحله بعد ارتقا علمی مد نظر باشد.


استاندار زنجان گفت: در فرهنگ ایرانی ارتباط مستقیمی بین تحصیل و اشتغال وجود دارد و افراد پس از تحصیل انتظار برخورداری از شغلی مناسب را دارند؛ بنابراین باید آموزش عالی به سمت تامین نیاز اشتغال جوانان حرکت کند.
 

انصاری تصریح کرد: متاسفانه در ایران هر دانشگاهی مشروط به تامین اعضای هیات علمی امکان راه اندازی رشته جدید را دارد؛ این درحالی است که رشته ها باید متناسب با نیاز کشور و نیاز بومی استان راه اندازی شوند.


وی با اشاره به کاهش ورودی دانشگاه آزاد در سال جاری گفت: خانواده ها برای تحصیل فرزندان خود سرمایه گذاری می کنند و به تبع آن انتظار برآوردن نیازهای شغلی آنان را دارند.


استاندار زنجان گفت: رشته های کاربردی و متناسب با نیاز کشور و نیازهای استان ها باید تقویت شوند و رشته های فاقد بازار کار محدود شوند.


انصاری خاطرنشان کرد: تغییر در ساختار رشته های آموزش عالی و تامین نیاز منابع انسانی  مورد نظر بخش اقتصادی استان یکی از سیاست های توسعه اقتصادی استان محسوب می شود.


وی در خصوص فضای فرهنگی استان نیز تصریح کرد: طی سال های اخیر فضای مناسبی برای رونق فرهنگی در استان زنجان حاکم نبود.


استاندار زنجان گفت: شرایط سیاسی اجتماعی کشور و گرایشات برخی مدیران در گذشته مانع رونق فضای فرهنگی شده بود؛ اما با رای مردم به دولت تدبیر و امید این مشکل در حال مرتفع شدن است.


انصاری خاطرنشان کرد: با انتساب مدیران با تجربه و مجرب  در نهادهای فرهنگی اجتماعی و عادی سازی فضای سیاسی استان شاهد پویایی این حوزه در استان زنجان خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار