آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۴۱۹
گپ و گفتی با مسئولان نشریات دانشجویی- 5

سیدی: دانشجویان دغدغه مسئولین دانشگاه نیستند / چاپ نشریات مهمترین مشکل دانشجویان

مدیر مسئول نشریه دانشجویی «کمی متفاوت» با بیان اینکه از زمان آغاز فعالیت‌مان تا الان مشکل چاپ داریم گفت: متاسفانه دانشجویان دغدغه ...
سید احمد سیدی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: نشریه «کمی متفاوت» به صورت مکتوب منتشر می‌شود البته نسخه الکترونیکی آن هم آپلود شده و به همراه تصاویر در فضای مجازی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد اما نشریه اصلی به صورت مکتوب است.
 
وی ادامه داد: صاحب امتیاز نشریه معاونت فرهنگی دانشگاه است آنها بر اساس بودجه‌ای که دارند بخشی را به نشریه اختصاص می‌دهند البته تمامی تیم های نشریه در تمامی بخش‌ها به صورت رایگان به فعالیت می‌پردازند فقط هزینه بخش چاپ توسط دانشگاه به چاپخانه تعلق می‌گیرد.
 
مدیر مسئول نشریه دانشجویی «کمی متفاوت» در همین زمینه افزود: البته این بخش هم دارای یکسری مشکلات است به عنوان مثال در حال حاضر یک سال است که چند شماره از نشریه را برای چاپ آماده کردیم اما به دلیل تحریم‌های موجود به نرسیدن کاتریج‌های دستگاه چاپ نمی‌شود متاسفانه دانشگاه آزاد اراک به دلیل اعمال برخی از سیاست گذاری‌ها فعالیت‌های دانشگاه را براساس اهمیت آنها درجه‌بندی می‌کند در حالی که به دانشگاه آزاد به ازای هر دانشجو 4500 تومان بودجه تعلق می‌گیرد حالا شما فرض کنیدکه با توجه به تعداد بالای دانشجویان مقدار بودجه چه قدر خواهد بود.
 
سیدی در ادامه تصریح کرد: البته معاونت فرهنگی دانشگاه با چاپ نشریه موافق است اما معاونت مالی موافق نیست در حالی که به عنوان مثال اگر قرار باشد یک عملیات عمرانی در دانشگاه صورت گیرد معاونت مالی هزینه میلیاردی برای آن صرف می‌کند البته در چارت برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشگاه برنامه‌های زیادی چیده شده اما از سوی دانشگاه برای اجرای آنها حمایت نمی‌شود.
 
وی گفت: اصولا بر مبنای گزارش کار به فعالیت می‌پردازیم به عنوان مثال طبق بخش‌نامه معاونت فرهنگی باید طی هر سال چهار نشریه منتشر شود در فاصله‌ای که بازرس از دانشگاه بازدید می‌کند سریعا این چهار نشریه منتشر و به محض بازدید در بایگانی می‌ماند.
 
سیدی در ادامه اظهار داشت: در خصوص چاپ نشریات به صورت الکترونیکی در مرحله اول باید مخاطب‌سنجی کنیم طبیعتا وقتی نشریات به صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند به لحاظ هزینه نسبت به نشریات مکتوب مقرون به صرفه‌تر بوده و قطعا مخاطبان بیشتری به آن دسترسی دارند اما مسئله اصلی اینجاست که ما باید مخاطب را در فضای مجازی به سمت این نشریات جذب کنیم چرا که بیشتر مخاطبان اینترنت اغلب از شبکه‌های اجتماعی و غیره استفاده می‌کنند و در حال حاضر هنوز استفاده ازنشریات الکترونیکی فرهنگ‌سازی نشده است.
 
وی با بیان اینکه نشریات مکتوب نسبت به الکترونیکی ماندگارتر بوده و نفوذشان بیشتر است عنوان کرد: از خرداد 90 مجوز نشریه را دریافت و از همان موقع شروع به فعالیت کردیم که تاکنون اصلی‌ترین مشکل‌مان چاپ بوده است به طوری که ما نشریه را برای مرحله نهایی چاپ آماده می‌کنیم اما وقتی برای آن اقدام می ‌کنیم در راهروهای اداری می‌سوزد.
 
سیدی در پایان خاطر نشان کرد:‌در حال حاضر مسئولیت انتشارات دانشگاه برعهده معاونت پژوهشی است براساس بخش‌نامه‌ای که به تازگی تدوین شده فقط به نشریاتی که قصد شرکت در جشنواره و مسابقات را داشته باشند ده نسخه رنگی تعلق می‌گیرد در غیر این صورت نشریات باید به صورت سیاه و سفید چاپ شوند متاسفانه دانشجوی دغدغه مسئولین دانشگاه نیست و فقط ارائه گزارش کار را مدنظر قرار می‌دهند در حالی که چاپ این نشریه برای دانشگاه به خصوص آن هم دانشگاه آزاد هزینه چندانی ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
taranom
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶
سلام
به عنوان يک دانشجو که در زمينه فرهنگي مثل نشريه فعاليت دارم حرف هاي آقاي سيدي را تاييد ميکنم.
به اميد اينکه اين مشکلات حل بشن!!!!!!!
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار