کد خبر:۲۸۰۳۹۰
گپ و گفتی با مسئولان نشریات دانشجویی- 7

اسلامی: گاهی به دلیل مشکلات مالی هفته‌نامه را تبدیل به ماهنامه می‌کنیم/ در زمینه چاپ نشریه ناهماهنگی وجود دارد

مدیرمسئول و سردبیر هفته نامه «صبح دانشگاه» گفت: گاهی اوقات برای تامین هزینه‌ها به مشکل بر خورده و هفته‌نامه را به ماهنامه تبدیل می‌کنیم.

رامین اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: هفته نامه «صبح دانشگاه» 10 سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و از آنجایی که نشریه رسمی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان است، حول مسائل سیاسی، فرهنگی و فکری به فعالیت می پردازد.


وی ادامه داد: از آنجایی که نشریه ما به صورت مکتوب چندان از سوی دانشجویان دانشگاه مورد استقبال قرار نمی گیرد، فکر می کنم اگر به سمت الکترونیکی شدن پیش برویم، قطعاً هیچ استقبالی صورت نخواهد گرفت.


مدیرمسئول هفته نامه «صبح دانشگاه» عنوان کرد: تا دو هفته گذشته، طبق قانون، مسئولان دانشگاه کل هزینه نشریه های رسمی تشکل ها را برای 700 نسخه کاملا پرداخت می کردند، منتها در حال حاضر قانون تغییر کرده و فقط درصدی از این مبلغ را به ما می دهند، بنابراین ما مجبور هستیم برای تامین بخش دیگری از بودجه برای چاپ از جایی دیگر کمک بگیریم.


سردبیر هفته نامه «صبح دانشگاه» در همین زمینه افزود: هر ساله معاونت فرهنگی سقف بودجه ای را برای دفتر تشکل اسلامی دانشگاه در نظر می گیرد که ما برای چاپ نشریه از آن بودجه کمک می گیریم.


اسلامی اظهار داشت: گاهی اوقات ممکن است برای تامین هزینه ها به مشکل بر خورده و هفته نامه را به ماهنامه تبدیل کنیم؛ متاسفانه برخی از ناهماهنگی ها در زمینه چاپ نشریه وجود دارد، به عنوان مثال وقتی فایل نشریه را به چاپخانه ارائه می دهیم در زمان مقرر شده به ما تحویل نمی دهند و ما مجبور می شویم چاپ نشریه را به یک هفته بعد موکول کنیم که در این صورت مطالب دیگر تازه نیستند و از تاریخ آنها می گذرد.


وی افزود: حتی برخی اوقات همکاری های لازم از سوی چاپخانه صورت نمی گیرد تا نشریه سریع تر چاپ شود؛ از آنجایی که نیروهایمان دانشجو بوده و زیاد حرفه ای نیستند، زمان زیادی طول می کشد تا نشریه را آماده چاپ کنیم، اما در مقابل باید زمان بیشتری را وقت بگذاریم تا کارهای اداری آن طی شود و در نهایت به چاپ برسد.


سردبیر هفته نامه «صبح دانشگاه» در خصوص نشریات الکترونیک گفت: قطعاً هزینه نشریات الکترونیک مقرون به صرفه تر است و حتی کاغذ هم در این نشریات اسراف نمی شود، منتها اگر فرهنگ الکترونیک شدن وجود داشته باشد، جواب می دهد؛ طبیعتاً در نشریات الکترونیک دفعات چاپ بالاتر و طراحی آن جداب تر می شود، به شرط اینکه فرهنگ آن وجود داشته باشد و مخاطبان استقبال کنند.


اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه در دانشگاه ما این فرهنگ وجود ندارد، حتی در خصوص نشریات مکتوب که وقت زیادی برای تهیه آن می گذاریم به سختی از سوی دانشجویان استقبال می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار