مسعود کسرایی نژاد، مدیرمسئول مجله تراز دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره محتوایی بودن نشریات دانشجویی گفت: متاسفانه این مسئله به مدیرمسئول و سردبیر این نشریات بستگی دارد؛ به عبارت دیگر گاهی دیده می شود که مدیرمسئولان نشریات دانشجویی سلیقه ای عمل می کنند و به محتوای قوی اهمیت نمی دهد؛ البته مسئله مهم در بحث محتوایی بودن نشریات، به صفحه آرایی آن بر می گردد. گاهی دیده می شود که در یک نشریه به اندازه ای شکل و تصویر درج می شود، که خواننده ترجیح می دهد تنها تصاویر را نگاه کند تا اینکه به محتوای نشریه توجه داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به تاکید وزارت علوم و کمیته ناظر بر نشریات در حال حرکت به سوی محتوایی بودن نشریات هستیم؛ دست اندرکاران یک نشریه دانشجویی در تلاش اند تا مطالب تخصصی را در نشریه خود چاپ کنند وخوشبختانه در طی یک سال اخیر نشریات از حالت سرگرمی بودن خارج شده اند.
مدیرمسئول مجله تراز دانشگاه علامه طباطبایی درباره حمایت مسئولان از نشریات دانشجویی اظهار داشت: مسئولان دانشگاه علامه طباطبایی در حد چاپ نشریه از این مسئله حمایت می کنند؛ البته تیراژ چاپ نشریه هم بستگی به محتوای آن و قدرت چانه زنی مدیرمسئول آن دارد.
کسرایی نژاد با اشاره به نشریه تراز افزود: دفتر انجمن این دانشگاه از سال69 فعالیت خود را شروع کرده است و این نشریه نیز از سال 73 منتشر می شد. مجوز نشریه تراز برای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بوده است ولی در 2 و 3 سال اخیر که مجوز آن به نشریه علمی و تخصصی شده بیشتر به سمت مطالب تخصصی و اقتصادی رفته ایم؛ با این حال برای یکنواخت نشدن آن مطالب طنز را هم در آن چاپ می کنیم.
وی درباره سامانه الکترونیکی شدن نشریات دانشجویی تصریح کرد: به عقیده من این کار حداقل در دانشگاه علامه طباطبایی قابلیت اجرایی ندارد؛ چرا که زیراساخت های لازم برای الکترونیکی شدن آن وجود ندارد. به عبارت دیگر این دانشگاه با مشکل اینترنت روبه رو است.
مدیرمسئول مجله تراز دانشگاه علامه طباطبایی در پایان خاطر نشان کرد: نکته مثبت دانشگاه علامه طباطبایی در بحث نشریات دانشجویی این است که آقای قنبری، کارشناس نشریات دانشجویی در سال های قبل تا جایی که امکان داشت پیشخوانی نشریات را حذف می کرد و شماره مهر ماه نشریه تراز بدون پیشخوان منتشر شده است.