گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در هفتهای که گذشت سینمای ایران با خبرهای متفاوتی همراه بود؛ خبر اول اینکه:
«مروا» فیلمی با مضمون دینی و عاشورایی/ اولین تجربه کریم فائقیان در راه فجر
فیلم سینمایی «مروا» اولین فیلم سینمایی کریم فائقیان در مقام کارگردان است که فیلمبرداری آن در شهر بوشهر انجام شده و مضمونی دینی و عاشورایی دارد.
بازیگران «مروا» اغلب از بازیگران تئاتر شهر بوشهر انتخاب شدهاند که برخی از آنها در فیلم سینمایی «تنهای تنهای تنها» ساخته احسان عبدیپور به ایفای نقش پرداختهاند.
احسان عبدیپور کارگردان «تنهای تنهای تنها» به عنوان بازیگردان با کریم فائقیان در «مروا» همکاری کرده است.
«مروا» به عنوان یکی از جدیدترین محصولات حوزه هنری در مراحل پایانی فنی قرار دارد و به احتمال فراوان اولین نمایش آن در جشنواره سیودوم فیلم فجر خواهد بود.
آغاز پیش تولید «بوی قیر داغ» از هفته آینده/ اولین تجربه سینمایی نورانیپور
فیلم سینمایی «بوی قیر داغ» با مضمونی اجتماعی به کارگردانی بهروز نورانی پور پس از دریافت پروانه ساخت اواخر هفته آینده مراحل تولید خود را آغاز میکند.
بهروز نورانی پور مستندساز و کارگردان فیلم سینمایی «بوی قیر داغ» که به تازگی پروانه ساخت آن صادر شده در گفت و گو با خبرنگار سینمایی فارس عنوان کرد: چندی پیش از سوی شورای پروانه ساخت مجوز ساخت این اثر سینمایی بلند را دریافت کردیم.
وی افزود: هنوز برنامه ریزی دقیقی برای انتخاب عوامل تولید و بازیگران صورت نگرفته است و به امید خدا از اواخر هفته آینده به صورت رسمی و جدی کار را شروع میکنیم.
نورانی پور تاکید کرد: نویسندگی این فیلم را هم خودم به عهده گرفتم که به امید خدا از هفته آینده مرحله پیش تولید این فیلم سینمایی را آغاز میکنیم.
فیلم سینمایی «بوی قیر داغ» اولین اثر بلند سینمایی بهروز نورانی پور با مضمونی اجتماعی اواخر هفته آینده به تهیه کنندگی علی آشتیانی پور به صورت رسمی مرحله پیش تولید خود را آغاز میکند.
احکام اعضای جدید شورای عالی سینما بزودی صادر میشود
رئیس سازمان سینمایی درباره شورای عالی سینما گفت: این شورا با ظرفیتهای خوبی تشکیل شده و از آنجایی که سینمای ایران ویترین نظام است در ماههای آینده فعالیتش را از سر خواهد گرفت و به زودی احکام اعضای جدید توسط وزیر محترم صادر خواهد شد.
حجت الله ایوبی معاون وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی به گزارش 100روزه سینما و افق های پیش روی سینمای ایران پرداخت و به سوالات کارشناس برنامه پاسخ داد.
آیا واقعا سینمای ایران زیاد حاشیه دارد؟
بله. ولی آنچه که مردم می بینند بیش از واقعیت است . سینما در بین هفت هنر تنها هنری است که روزنامه دارا و هر روز خبرش دیده می شود . مردم هم چون دوست دارند خیلی پیگیرند حاشیه اش را بیشتر می کنند و این طبیعت سینماست که طرفدار بیشتر دارد. متاسفانه در سال گذشته سیاست هم در مسئله خانه سینما روی سینما سایه انداخت و سینما را پرحاشیه تر کرد. امروز سینما سخت ترین عرصه فرهنگ و هنر است که وقتی آن را با 100روز گذشته مقایسه می کنم احساس می کنم آرامش بیشتری بر آن حاکم شده است.
هیچ وقت ادعا ندارم بهترین تصمیم را گرفتم ولی حوزه سینما وسیع و گسترده است و گروه زیادی حدود 60مدیر را شوراهای پروانه تا مدیران فارابی و غیره گرفته شامل می شود که اگر بین اینها چند مدیر تئاتری باشد ایرادی ندارد. همچنین ما بین اهالی سینما وقتی گزینش می کنیم حتما عده ای به دلیل این حاشیه های به وجود آمده رنجیده می شوند انتخاب فرد تئاتری کمی از این تنش ها می کاهد.
ما نباید از اختلاف ها بترسیم. ما الان 160فیلم متقاضی داریم و طبیعی است که این تقاضا و اشتیاقشان گاهی منجر به اختلاف شود ولی همین شور و هیجان نشان می دهد که سینما دارد حالش خوب می شود. به طور طبیعی نقد ها وجود دارد و اختلاف هست اما نباید ریشه به تیشه سینما بزنیم و بحران سازی کنیم.
همین که معاونت به سازمان تبدیل شد اقدام بسیار خوبی بود و نگاه ما به روان سازی، کوچک سازی و چابک سازی است . انشا الله به زودی از تکنولوژی نوین استفاده می کنیم و رفت آمدهای حضوری مکرر سینماگران رابه فضای مجازی انتقال دهیم.
فعلا هیچ کدام از مراکز ادغام نخواهد شد. فارابی به عنوان رصد خانه فکری و اندیشه ای سینمای ایران سر جایش می ماند. انجمن سینمای جوان به عنوان مدرسه سینمای ایران و آینده ایران برقرار است. مرکز سینمای مستند ممکنه فقط مرکز مستند بشود و انیمیشن را از آن جدا کنیم و مستقل کنیم. موسسه رسانه های تصویری مکان بسیار مهمی است که به سینمای ایران کمک می کند و از بار هزینه آن می کاهد و هیچ وقت نباید بگذاریم رقیب بخش خصوصی بشود و درتولید سینما دخالت کند.
این شورا با ظرفیت های خوبی تشکیل شده و از آنجایی که سینمای ایران ویترین نظام است در ماه های آینده فعالیتش را از سر خواهد گرفت و به زودی احکام اعضای جدید توسط وزیر محترم صادر خواهد شد.
مسئله این شورا که چندی است به یکی از شوراهای چالش برانگیزو نگران کننده برای اهالی سینما تبدیل شده هم به زودی حل خواهد شد و به دلیل حاشیه های به وجود آمده تصمیم ما تقریبا نهایی است و تا اواخر این هفته تکلیف این شورا به گونه ای که همه راضی باشند مشخص کرده و اعلام می کنیم.
«خون به پا میشود» با بازیگران کلاس هنرپیشگی 45 روز دیگر کلید میخورد
«خون به پا میشود» به تهیه کنندگی غلامرضا موسوی فیلمی شهری درباره اتفاقات پیرامون یک مسئله مهم اجتماعی است و نخستین اثر سینمایی بلند حماسه عظیمی پارسا است.
سید غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم سینمایی «خون به پا میشود» که به تازگی پروانه ساخت آن صادر شده عنوان کرد: پیش تولید «خون به پا می شود» چندی است آغاز شده و فیلمنامه توسط حماسه عظیمی پارسا بازبینی شده و با نزدیک شدن به مرحله فیلمبرداری نیاز به ویرایش های کمی برای نهایی شدن دارد.
وی افزود: در حال حاظر در مرحله انتخاب عوامل و بازیگران به سر می بریم و قرار است 2گروه بازیگر حرفه ای سینما در کنار تازه کارهای کلاس های هنرپیشگی جلوی دوربین بروند.
این تهیه کننده ادامه داد : زمان خاصی برای تولید در نظر نگرفتیم و ترجیح می دهیم پیش تولید دقیقی داشته باشیم تا با شروع فیلمبرداری به مشکل خاصی برنخوریم اما پیش بینی تقریبی ما کلید زدن فیلم حدود 40 الی 45 روز دیگر است.
بنابر این گزارش «خون به پا می شود» فیلمی شهری درباره اتفاقات پیرامون یک مسئله مهم اجتماعی است و حماسه عظیمی پارسا بعد از ساختن چند تله فیلم و فیلم کوتاه نخستین اثر سینمایی بلند خود را تجربه می کند.
5 فیلم دیگر پروانه ساخت گرفتند
فیلمهای «دوشنبه دوست داشتنی»، «بوی قیر داغ »، « خون به پا میشود»، «لانتوری» و «ارغوان» از شورای صدور پروانه فیلمسازی، پروانه ساخت دریافت کردند.
شورای صدور پروانه فیلمسازی 35 میلیمتری در جلسه 13 آذر خود که با حضور همه اعضاء در محل معاونت آثار سینمایی و سمعی و بصری برگزار شد، برای پنج فیلم پروانه ساخت صادر کرد.
فیلم های«دوشنبه دوست داشتنی» به تهیه کنندگی و کارگردانی رامتین لوافی،«بوی قیر داغ» به تهیه کنندگی علی آشتیانی پورو به کارگردانی بهروز نورانی پور ،«خون به پا می شود» به تهیه کنندگی سید غلامرضا موسوی و به کارگردانی حماسه عظیمی پارسا،«لانتوری» به تهیه کنندگی و کارگردانی رضا درمیشیان و «ارغوان» به تهیه کنندگی و کارگردانی کیوان علی محمدی از شورای صدور پروانه فیلمسازی، پروانه ساخت دریافت کردند.
مستند «آذرخش» به صورت اینترنتی به فروش میرسد
مستند «آذرخش» کاری از سیامک مختاری که به حادثه 16 آذر میپردازد، توسط موسسه فرهنگی نرمافزاری آرمان به صورت اینترنتی به فروش میرسد.
در آستانه 16 آذر روز دانشجو، مستند آذرخش ساخته دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی توسط موسسه آرمان برای استفاده دانشجویان و دانشگاهیان آماده شده است.
بنابر این گزارش، این مستند به بررسی زوایای مختلف حوادث روز 16 آذر میپردازد که در این روز نیکسون معاون آیزنهاور، رئیس جمهور وقت آمریکا راهی ایران میشود.
در خلاصه داستان این مستند آمده است: در حقیقت او میآمد تا نتیجه سرمایهگذاری بیست و یک میلیون دلاری را که سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در راه کودتا و سرنگونی دولت دکتر مصدق هزینه کرده بود، از نزدیک مشاهده کند، که با مخالفت دانشجویان مواجه میگردد.
مستند «آذرخش» به کارگردانی سیامک مختاری است و برنده فانوس بلورین دومین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار در بخش تاریخ انقلاب اسلامی بوده است.
توزیع این مستند توسط موسسه فرهنگی نرم افزاری آرمان از دو طریق تلفنی با تماس با شماره 09155250069 و لینک فروش مستند در سایت آرمان در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
نیکی کریمی: مستندسازی نیاز به آگاهی و خلاقیت دارد
نیکی کریمی اعتقاد دارد صرفاً با در اختیار داشتن یک دوربین دیجیتال و جستجوی یک سوژه نمیتوان مستندساز شد، چرا که این حرفه نیاز به آگاهی و خلاقیت دارد.
این بازیگر و کارگردان سینما پیرامون علایقش به سینمای مستند اظهار داشت: من کارگردانی سینما را با فیلم مستند شروع کردم، بنابراین هم به تماشای این آثار علاقه مند هستم، هم در زمینۀ فیلمسازی سعی کردم آثارم به حقیقت و واقعیت نزدیک باشد.
وی ادامه داد: در بازیگری هم به بازیهایی که فضای رئال داشته باشند بیشتر علاقه مند هستم و اصلاً سینمای تخیلی را نمی پسندم. بیشتر فیلمهایی که بازی کردم هم اینگونه بوده اند، مثل سه زن، یکی می خواد باهات حرف بزنه و...
کارگردان فیلم «سوت پایان» همچنین در ارزیابی کیفیت فعلی سینمای مستند ایران گفت: سینمای مستند روند بسیار خوبی را طی می کند. من از دیدن فیلمهای مستند خوب فیلمسازان جدید در جشنواره های مختلف خوشحال می شوم و این در واقع نشان دهندۀ درک و شعور بالای مستندسازان است، بخصوص خانم های مستندساز زیادی در این عرصه فعالیت دارند که درک سینمایی خوبی دارند.
کریمی در پایان تأکید کرد: صرفاً در اختیار داشتن یک دوربین دیجیتال و جستجوی یک سوژه باعث نمی-شود کسی مستندساز شود، بلکه فیلمسازی نیاز به خلاقیت و آگاهی دارد.
هفتمین دوره جشنواره بین المللی سینماحقیقت با شعار «حقیقت بهترین راهنماست»، طی روزهای 19 تا 26 آذرماه 1392 در سینما فلسطین و سینما سپیده شهر تهران برگزار خواهد شد.
«سایه روشن» یک هفته دیگر تمام میشود/ همه در کامرانیه میمانند
فیلمبرداری «سایه روشن» به کارگردانی فرزاد موتمن و تهیهکنندگی سیدجمال ساداتیان تا هفته دیگر به طول میانجامد. تا آخرین سکانس، همگی در لوکیشن کامرانیه به ایفای نقش مشغولند.
فرزاد موتمن کارگردان فیلم سینمایی «سایه روشن» گفت: هم اکنون مشغول فیلمبرداری هستیم و تا اواسط هفته دیگر فیلم کات میخورد.
وی افزود: هیچ کدام از بازیگران از مجموعه خداحافظی نکردند و همه تا آخرین روز بازی دارند و در تنها لوکیشین فیلم که خانه ای در کامرانیه است میمانیم.
وی درباره حضور فیلم در فجر گفت: از نظر زمان بندی مشکلی برای حضور در فجر نداریم و تدوین تقریبا به روز است. موسیقی هم به محض پایان تدوین توسط رسول پورسنگری ساخته خواهد شد.
بنابر این گزارش «سایه روشن» تریلری عاشقانه است. این فیلم با چهار کاراکتر در یک خانه میگذرد و روایتی غیر خطی دارد. فروتن، فراهانی، الهه استیری، سونیا اسپهروم در این فیلم به ایفای نقش میپردازند.
پایان «مرواریدهای خلیج فارس» تا 10روز دیگر/ حیایی، بایگان و مقانلو خداحافظی کردند
فیلم سینمایی «مروارید های خلیج فارس» تا کنون 90درصد مراحل فیلمبرداری را پشت سر گذاشته و اگر شرایط آب و هوایی یاری کند تا 10روز دیگر به اتمام می رسد.
فیلم سینمایی «مروارید های خلیج فارس» تا کنون 90درصد مراحل فیلمبرداری را پشت سر گذاشته و تعدادی از بازیگرانش ازجمله امین حیایی، افسانه بایگان و نسرین مقانلو بازی خود را به انتها رسانده و از مجموعه خداحافظی کردند و اگر شرایط آب و هوایی یاری کند تا 10روز دیگر به اتمام می رسد.
تاکنون افراد مهمی از پشت صحنه این فیلم سینمایی بازدید کردند و پس از امیر سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش سردار انصاری قائم مقام بنیاد شهید در بازدید از پشت صحنه فیلم «مرواریدهای خلیج فارس» از همه عوامل به شدت تشکر کرد و گفت: بنیاد شهید و نیروی دریایی تلاش کردهاند با هزینهای بسیار کمتر از فیلمهای فاخر این پروژه ملی را تولید کنند و ما فاخر بودن را در یک اثر هنری به هزینههای سنگین برای آن نمیدانیم.
سردار انصاری در دیدار عوامل تولید این فیلم و پرسنل نیروی دریایی، طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته بسیج و روز نیروی دریایی، هدف از تولید «مرواریدهای خلیج فارس» را توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در قالب هنر دانست و گفت: هنر زبان گویای امروز برای رساندن پیام حماسه سازان دفاع مقدس به آحاد مردم است و ما تلاش می کنیم این پیام را برای درس آموزی به رخ تاریخ بکشیم تا آیندگان از آن استفاده کنند.
وی اضافه کرد: به دلیل این که در گذشته اغلب فیلمهای دفاع مقدس در حوزه نیروی زمینی قرار داشت، بنیاد شهید تصمیم گرفت پس از سریال «شوق پرواز» که تمرکز آن بر روی شهدای نیروی هوایی بود، این بار به زندگی شهدایی که در دریا حماسههای جاودانهای را برای نظام خلق کردند بپردازد. به همین دلیل تولید فیلم سینمایی مرواریدهای خلیج فارس که حماسهی ناوچه ی جوشن را در خلیج همیشه فارس روایت میکند در دستور کار گرفت.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تقدیر و تشکر از امیر سیاری فرمانده نداجا از اداره عقیدتی سیاسی ارتش، امیر حکیمی و ناخدا یکم رضایی حداد فرماندهان سابق و کنونی منطقه چهارم، امیر حسنی مقدم فرمانده مرکز آموزشی تخصصی رشت و پرسنل خدوم و زحمتکش منطقه چهارم نداجا که از ابتدای پروژه کاملا با عوامل تولید، همکاری و از آنها پشتیبانی نمودهاند نیز تشکرنمود و عنوان داشت بدون این همکاری صمیمانه بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و پرسنل غیور منطقه چهارم نیروی دریایی تولید این فیلم سینمایی که انصافا کار سختی است به ثمر نمیرسید و انشاالله این همکاری در آینده نیز تداوم خواهد داشت.
فهرست برخی از عوامل این فیلم عبارتند از: حسین قاسمی جامی(نویسنده و کارگردان)، سید مرتضی حسینی(ناظر کیفی)،منوچهر فضلی(مجری طرح)، علیرضا شمس شریفی(دستیار اول کارگردان و برنامهریز)، مرتضی غفوری(مدیر فیلمبرداری)، ایمان امیدواری( طراح گریم)، سعید بجنوردی( صدابردار)، محمد جواد شریفی راد(طراحی و اجرای جلوههای ویژه میدانی)،محسن غلامی( طراحی و اجرای صحنه)، سیداحمدرضا شجاعی(عکاس) و داوود حیدری(تهیهکننده)
دفاع از آفریده را وظیفه شرعیام میدانم/ انتقاد تند از مطلب نقد عملکرد آفریده و طباطبایینژاد
رئیس مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در نشست خبری سینماحقیقت، به مطلبی که در نقد عملکرد وی و آفریده در این مرکز منتشر شده بود، واکنش نشان داد.
* انتقاد تند طباطبایی نژاد از مطلب رجانیوز درباره عملکرد او و آفریده
وی صراحتا به گزارش رجانیوز درباره فیلمهای توقیفی در زمان مدیریت آفریده و قائم مقامی طباطبایینژاد اشاره کرد و گفت: برای من جای تعجب است که دوستانی که دسترسی به اسناد آرشیوی محرمانه مرکز گسترش داشتند، چطور از ورود و خروج من بیخبر بودند و از فیلمهایی نام بردند که در آن زمان نه من قائم مقام بودم و نه آفریده مدیر. اما متاسفانه دروغ حناق نیست و در گلوی کسی گیر نمیکند.
وی افزود: حتی اگر فرض کنیم که دادههای آنها درست باشد، هم لازم است به تحلیلش بپردازیم، زیرا ارزش خبر صادق زمانی است که شما آن را تحلیل میکنید.
*وظیفه شرعیام میدانم از آفریده دفاع کنم
وی تاکید کرد: من وظیفه شرعیام میدانم از آفریده دفاع کنم زیرا ایشان در طول دوران مدیریت خود در سینمای جوان و مرکز گسترش بیش از 4 هزار فیلم کوتاه و 100 فیلم بلند جهانی را بطور مستقیم مدیریت کردند و حتی اگر فرض کنیم که از بین این آثار 10 فیلم بد هم وجود داشته باشد، منصفانه است که کارنامه این مدیر را سیاه بدانیم؟
* مستند «نیآوران» در زمان من متوقف شد
مدیرعامل مرکز گسترش مثال زد: ما به مناسبت سیامین سال انقلاب 30 فیلم با موضوع انقلاب ساختیم که 29 عدد از آنها عالی شد و در تلویزیون و جشنوارههای مختلف با استقبال خوبی روبرو شد و فقط فیلم «نیآوران» از نظر ما نیاز به اصلاحات داشت و من خودم آن فیلم را توقیف کردم تا با انجام اصلاحات مجددا به مرکز آورده شود. اما دوران مدیریت ما عوض شد و این فیلم که توقیفی ما بود بعد از ما بدون اصلاحات بارها پخش شد و چندین جایزه گرفت درحالی که در خبر رجا نیوز آمده بود که ما فقط همین یک فیلم را درباره انقلاب داشتیم و در زمان ما تولید شده و بعد از ما توقیف شده است.
* برخی ها درک درستی از مدیریت فرهنگی ندارند
وی افزود: هر مدیری اشکالهای مخصوص به خود را دارد اما منصفانه این است که همه فیلمها را کنار هم بگذاریم و کارنامه یک نفر را بررسی کنیم، متاسفانه همه این مشکلات ناشی از آن است که دوستان ما درک درستی از مدیریت فرهنگی ندارند درحالی که ما فکر میکنیم، اگر از 100 فیلم توقیف شده، 20 فیلم هم به آرشیو برود و مشکل روبرو شود، هیچ اشکالی ندارد و این اتلاف بیتالمال نیست. اما نکته جالب اینجاست که خیلی از این فیلمها اساسا بیرون از مرکز وجود نداشتند و حتی برای یک اکران هم از آرشیو ما خارج نشدند و اینکه چه کسانی این فیلمها را در اختیار این رسانهها قرار دادهاند را هنوز نمیدانیم.
وی درباره پذیرش آثار جدید و ملاحظاتی درباره نمایش آنها، گفت: در بحث بینالملل فقط 3 فیلم اضافه شده که انتخاب فیلمهای ایرانی به پیشنهاد و درخواست هیئت انتخاب بوده و سپس در شورای سیاستگذاری جشنواره پذیرفته شده است.
وی درباره حذف دو فیلم از فهرست منتخبها، گفت: فقط دو فیلم توران و یک اسم دو کلمهای به درخواست شخصی من پس انتخاب هیئت انتخاب از جشنواره خارج شده است و این خروج طبق معیار بینالمللی به این دلیل است که حریم خصوصی در آنها رعایت نشده بود و از قوانین حقوقی کشور خارج میشد و هیچ دلیل دیگری جز این ندارد.
* از مستندسازان معتبری که الان کاری در دست ندارند، بدون قید موضوع دعوت به عمل میآوریم
طباطبایینژاد درباره بازگشت سینماگرانی که در سالهای گذشته از این مرکز گریزان شدند، گفت: هر فیلمسازی که طرحش را به ما ارائه بدهد و با قواعد ما همخوانی داشته باشد، در شورا مطرح میشود و مورد حمایت قرار میگیرد. در بخش دیگر ما طرحهایی داریم که برای آنها از فیلمسازان مطرح و متناسب با آن حوزه دعوت میکنیم و در بخش سوم که به نظرم از مهمترین کارهای دوره مدیریت بنده است، از مستندسازان معتبری که الان کاری در دست ندارند، بدون قید موضوع دعوت به عمل میآوریم و این برای ما افتخار است.
وی درباره ساخت فیلم اول سینمایی گفت: طبق اساسنامه مرکز تمرکز ما روی مستند حرفهای، انیمیشن حرفهای و کوتاه حرفهای است و فعلا دستوری برای ساخت فیلم سینمایی نداریم اما طبق پیشنهاد من به آقای ایوبی قرار شد این مرکز تمرکزش را روی مستند بگذارد، فیلمهای کوتاه حرفهای به انجمن سینمای جوان واگذار شود و انیمیشن حرفهای نیز یک مرکز مستقل پیدا کند و احتمالا فیلمهای اول هم به بنیاد فارابی منتقل شود.
وی درباره بزرگداشت ناصر تقوایی گفت: امسال تصمیم گرفتیم بجای بزرگداشتهای مرسوم به یک فرد به یک منطقه جغرافیایی بپردازیم و وقتی منطقه جنوب را انتخاب کردیم نمیشد از سید حسن بنی هاشمی و ناصر تقوایی به عنوان چهرههای فرهنگی شاخص آن منطقه یادی نکنیم.
وی درباره شب آوینی در جشنواره سینما حقیقت، توضیح داد: در این شب طبق مراسم نقد پایان شبها چند اثر از شهید آوینی را به نمایش میگذاریم، اما به جای نقد آن چند نفر از هم دورههای ایشان درباره فعالیتهای فیلمسازی آوینی توضیح میدهند.
«آسمان زرد کم عمق» به کارگردانی بهرام توکلی بعد از گذشت 15 روز نمایش توانست به فروش 92 میلیون تومان دست یابد؛ همچنین فیلم «استرداد» به کارگردانی علی غفاری بعد از گذشت 16 روز نمایش توانست به فروش 159 میلیون و 300 هزار تومان دست یابد.
توکلی به «آسمان زرد کم عمق» چشم دوخته است!
فیلم سینمایی «آسمان زرد کم عمق» به کارگردانی بهرام توکلی بعد از گذشت 15 روز نمایش توانست به فروش 92 میلیون تومان دست یابد.
این فیلم سینمایی با مضمون اجتماعی داستان زوج جوانی است که مدتی را با ورق زدن کتاب زندگی به یادآوری لحظات شیرینی سپری میکنند، اما این مرور خاطرات گذشته، منجر به تغییر و اتفاقات عجیبی در زندگی حال آنها میشود.
ترانه علیدوستی، صابر ابر، سحر دولتشاهی و حمیدرضا آذرنگ از جمله بازیگران فیلم «آسمان زرد کم عمق» هستند.
راهاندازی مهدکودک وسط سینماهای تهران!
«عملیات مهد کودک» ساخته فرزاد اژدری توانست بعد از گذشت 15 روز از اکران به فروش 122 میلیون و 400 هزار تومان برسد.
«عملیات مهد کودک» فیلمی در ژانر کودک بوده و داستان آن روایتگر چند کودک است که برای جلب توجه والدینشان دست به کار بزرگی می زنند.
در این فیلم سینمایی علیرضا خمسه، اکبر عبدی، شمسی فضلاللهی، حسام نواب صفوی، سروش صحت، مریم سعادت، فرزاد حسنی، بهنوش بختیاری، لیلا بلوکات، نرگس محمدی، شبنم فرشاد ، آفاق بهشتی، ژاکلین آواره، اصغر کردبچه، علی اسکندری، مرضیه اکبرنژاد، مجید مختارپور، طوفان مهردادیان و ... به ایفای نقش پرداخته اند.
سینما عبدیپور را از تنهایی درآورد!
فیلم «تنهای تنهای تنها» به کارگردانی احسان عبدی پور بعد از گذشت 16 روز نمایش توانست به فروش 46 میلیون و 009 هزار تومان دست یابد.
میثم فرهومند، آرمن هوانسیان، آنا پانوسیان، عباس باک، تیگران الکسانیان از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
«تنهای تنهای تنها» داستان «عبدالکریم» معروف به رنجر پسرکی است که در یک روستا در اطراف نیروگاه اتمی بوشهر زندگی می کند و با پسری روسی که پدرش در نیروگاه کار می کند آشنا می شود و به علت تحولات جهانی و پرونده هسته ای ایران و دخالت اطرافیان دوستی آنها تهدید می شود.
راعی «ترنج»اش را 22 میلیون تومان به اهالی سینما فروخت
فیلم «ترنج» مجتبی راعی بعد از گذشت 16 روز نمایش توانست به فروش 22 میلیون و 200 هزار تومان دست یابد.
رضا ناجی، حسین محجوب، حمیده مقدس زاده و محمود پاک نیت در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
«ترنج» زندگی یک هنرمند را روایت میکند که با داشتن بیماری قلبی در مکاشفه مرگ و زندگی بسر می برد.
غفاری از جنگ جهانی دوم سود میبرد
فیلم «استرداد» به کارگردانی علی غفاری بعد از گذشت 16 روز نمایش توانست به فروش 159 میلیون و 300 هزار تومان دست یابد.
حمید فرخنژاد، فرهاد قائمیان، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، سیامک چراغی پور، صالح میرزا آقایی، علی رام نورایی، بهنام تشکر، شیرین یزدان بخش، منصور چراغی پور در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
«استرداد» به موضوع غرامت جنگی میپردازد که قرار بود توسط انگلستان، امریکا و شوروی برای جنگ جهانی دوم به ایران داده شود و مربوط به مقطع زمانی 1332 است. این فیلم یک درام تاریخی درباره وقایع جنگ جهانی دوم و مسائلی آن دوران است که پای نیروهای متحدین و متفقین را به ایران باز کرد و در آن به ماجرای پرداخت غرامت به ایران اشاره می شود.
فروش 731 میلیونی «به خاطر پونه»
فیلم سینمایی «به خاطر پونه» به کارگردانی هاتف علیمردانی بعد از 70 روز نمایش توانست به فروش 731 میلیون تومان دست یابد.
این فیلم داستان زوجی به نام مجید و پونه را روایت میکند که زندگیشان به دلیل اختلافات فرهنگی دستخوش اتفاقاتی میشود.
فرهاد اصلانی، هانیه توسلی، ترلان پروانه، علی افشین راد، محمد ساربان، محمد کارت و نیره فراهانی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
پروژه ساخت «آزادراه» رافعی شکست خورد؟
فیلم «آزادراه» ساخته عباس رافعی بعد از 31 روز نمایش به فروش 67 میلیون و 900 هزار تومان دست یافت.
این فیلم داستان روحانی جوانی است که درگیر یک موقعیت تراژ یک عاشقانه شده و وارد ماجرای قتلی ناخواسته می شود. او که خود قضاوت نیز می خواند، بر سر دوراهی اعتراف و انکار و انتخاب بین عشق و ایمان قرار می گیرد.
مهدی پاکدل، هومن سیدی، بهنوش طباطبایی، حبیب اسماعیلی، حسن علیرضایی، رامین راستاد، دانیال نوروش از جمله بازیگران «آزادراه» هستند.
سینما از بشارت دادن به شهروندان سود می برد
«بشارت به یک شهروند هزاره سوم» ساخته محمدهادی کریمی بعد از 52 روز نمایش توانست به فروش 279 میلیون و 600 هزار تومانی دست یابد.
داستان این فیلم از آنجا آغاز می شود که با مرگ مرموز شهرزاد، لیلا و آزاده، تولد فرزندی که مینو در رحم دارد به مشکل بر می خورد، او در جستجوی پناهگاهی امن برای به دنیا آوردن فرزندش است، اما یک محفل شش تایی در پی سقط این کودک هستند، تا اینکه ..
هنگامه قاضیانی، نیکی کریمی، مهدی احمدی، بیتا فرهی، امیرحسین آرمان، خاطره اسدی، ساعد سهیلی، الناز بهمن زاده و شهرزاد کمال زاده و با حضور حمید فرخ نژاد، فرخ نعمتی و احمد ساعتچیان در «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» به ایفای نقش پرداخته اند.
191 هزار نفر از «دربند» سینما بازدید کردند!
«دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی توانست بعد از 64 روز نمایش به فروش 956 میلیون و 300 هزار تومانی دست یابد.
این فیلم در مورد دختر دانشجوییست که برای ادامه تحصیل در تهران با دختر ناشناسی همخانه میشود. او در محیط جدیدی قرار گرفته و شرایط خاص این خانه و آدمهایش پای او را به ماجراهایی پیچیده میکشد. این فیلم حضور او در این محیط را بررسی میکند؛ اینکه او چطور میتواند خود را در این جو حفظ کند و یا چگونه باید از لغزش خود جلوگیری نماید؟ اتفاقاتی نیز برای او رخ میدهد که با توجه به سطح تربیتی و محیط خانواده خود از آن سربلند بیرون خواهد آمد.
نازنین بیاتی، احمد مهرانفر، پگاه آهنگرانی، بهرنگ علوی، فرید الدین سماواتی در «دربند» به ایفای نقش پرداخته اند