به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رضایی رکن آبادی دیروز در نشست خبری نمایشگاه ملی کارآفرینی و اشتغال در دانشگاه علمی- کاربردی مشهد بیان داشت: هدف از برگزاری این نمایشگاه ضمن شناساندن دانشگاه علمی و کاربردی به افراد متقاضی این است که نشان دهیم دانشگاه توانایی این را دارد در راستای ایجاد شغل کمک کند.
وی افزود: دانشگاه علمی- کاربردی دارای نقاط ضعف است؛ اما نقاط قوت بسیاری دارد از جمله اینکه میتواند نیروهایی را تربیت کند که کارآفراین باشند، همچنین فارقالتحصیلان این دانشگاه به تمامی علوم جدید آشنا هستند.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی با اشاره به اینکه سال جاری سه رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی به دانشگاه اضافه خواهد شد، گفت: تولیدات قطعات هیبریدی پلیمری، دامپروری ارگانیک و تولید محصولات لبنی از جمله این رشتهها هستند.
رکنآبادی افزود: در حال حاضر 50 هزار دانشجو در این دانشگاه در سطح استان و 40 دانشجوی تحصیلات تکمیلی در مشهد مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه 66 مرکز علمی- کاربردی در کل استان مشغول فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20 موسسه آموزش عالی آزاد زیر نظر این دانشگاه فعالیت میکنند که از سال گذشته به دانشگاه سپرده شدند.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی استان در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای امسال دو موسسه غیر مجاز زبان آزاد پلمپ شدهاند گفت: این دانشگاه با پارکهای علم و فناوری دارای ارتباط بسیاری میباشد و حتی به برخی مراکز دانشگاه در این پارکها مکان دادهاند.
رکنآبادی یکی از نقاط مثبت این دانشگاه این است که از مهر سال جاری واحد کاربینی در محیط کار در نظر گرفته شده، به این معنا که تمامی دروس عملی باید در کارخانجات ارائه شوند تا به این ترتیب دانشجویان به صورت کاربردی علوم را دنبال کنند.
وی تصریح کرد: ثبت نام دورههای کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای دوره بهمن از اواخر آذرماه آغاز خواهد شد و دانشجویان میتوانند اطلاعات بیشتر را در سایت دانشگاه دنبال کنند.
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی با بیان اینکه دانشگاه اقدام به برگزاری دورههای غیر حضوری مدیریت خانواده کرده است، تصریح کرد: امسال برای اولین بار در مقطع کارشناسی ناپیوسته اقدام به جذب دانشجوی غیر حضوری خواهیم کرد.
رکنآبادی در پایان گفت: سه موسسه امام رضا، موسسه جهاد دانشگاهی و موسسه هلال ایران متولی برگزاری کارشناسی ناپیوسته غیر حضوری هستند.