حسین عسگری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص وضعیت شرکت های دانش بنیان و چالش های پیش رو گفت: شرکت های دانش بنیان به دلیل مشکلاتی که تا کنون وجود داشته نتوانسته اند به نتیجه مطلوب و رضایت بخش دست پیدا کنند و لازم این مشکلات رفع شوند.
وی افزود: نحوه تامین مالی شرکت های دانش بنیان مهمترین چالش است. در شیوه فعلی به عنوان مثال چند عضو هیات علمی دانشگاه یک شرکت دانش بنیان تشکیل می دهند و از تسهیلات برخوردار می شوند در صورتی که ممکن است هیچ خروجی و محصولی نداشته باشند.
عضو قرارگاه جهاد اقتصادی سازمان بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور اظهار کرد: باید تسهیلات به محصول این شرکت ها پرداخت شود تا منابع در نظر گرفته شده به بار بنشیند.
وی ادامه داد: بحث بعدی حمایت ضعیف از محصولات دانش بنیان است. یک محصول دانش بنیان برای اینکه بتواند تجاری سازی شود به طور میانگین بازاری 400 میلیون تومانی می خواهد که در حال حاضر وجود ندارد.
این کارشناس اقتصادی گفت: دولت باید بتواند با حمایت خود در داخل و کشورهای منطقه و همسایه، بازار مناسب را برای محصولات دانش بنیان فعلی فراهم کند.
وی افزود: یک ایراد هم این است که دانش تبدیل علم به فناوری و سپس تجاری سازی آن، ضعیف است و بسیاری از دانش ها این مراحل را طی نمی کنند.