ارائه پیشنهاد راه‌اندازی 4 رشته در مرکز علمی-کاربردی شرکت آریا گچ پلدختر
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۱۹۹
مدیرعامل شرکت آریا گچ پلدختر خبر داد:

ارائه پیشنهاد راه‌اندازی 4 رشته در مرکز علمی-کاربردی شرکت آریا گچ پلدختر

مدیرعامل شرکت آریا گچ لرستان از ارائه پیشنهاد راه‌اندازی چهار رشته در مرکز علمی-کاربردی شرکت آریا گچ پلدختر خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، نبی رضایی امروز در نشست خبری رئیس دانشگاه علمی- کاربردی لرستان که در خرم آباد برگزار شد، بیان داشت: پیشنهاد راه اندازی چهار رشته شامل استخراج معدن، اکتشاف معدن، فراوری مواد معدنی و برق صنعتی ارائه شده و امیدواریم که با صدور مجوزهای لازم این مرکز از بهمن ماه سالجاری دانشجو پذیرش کند.


وی با بیان اینکه فعالیت این مرکز در یک ساختمان استیجاری شروع خواهد شد، افزود: 10 هزار متر مربع برای احداث ساختمان این دانشگاه در پلدختر خریداری شده و امیدواریم که برای سال آینده این ساختمان را احداث کنیم.


مدیر عامل شرکت آریا گچ لرستان ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی مرکز علمی- کاربردی آریا گچ لرستان شاهد افزایش رشته های آن در آینده باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار