کد خبر:۲۴۶۵۹۳

اختصاص 2.5 میلیارد تومان اعتبار برای احداث ساختمان دانشگاه علمی کاربردی لرستان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان از اختصاص 2.5 میلیارد تومان اعتبار برای احداث ساختمان این دانشگاه در خرم آباد خبر داد و گفت: عملیات احداث این ساختمان در روزهای آینده آغاز می‌شود.

محمد زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان کرد: زمین ساختمان اداری، آموزشی و کارگاهی دانشگاه علمی کاربردی لرستان به مساحت 6000 متر مربع در اختیار پیمانکار آن قرار گرفته که  با اختصاص 2.5 میلیارد تومان اعتبار بزودی عملیات احداث این ساختمان با حضور مسئولان کشوری و استانی در خرم آباد آغاز می شود.
 

وی همچنین از دریافت مجوز ضمنی سه مرکز دانشگاهی نیروی انتظامی، پست و شرکت آجر ماسه آهک پلدختر خبر داد و افزود: راه اندازی این مراکز در حال سیر مراحل اداری است و با راه اندازی آنها تعداد مراکز تحت نظارت این دانشگاه از 28 مرکز به 31 مرکز افزایش می یابد.
 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: هر یک از این مراکز فعالیت خود را با دو رشته مرتبط با حوزه تخصصی نهادهای پیشنهاد دهنده شروع خواهند کرد و در صورت رضایت از عملکرد آنها تعداد رشته ها افزایش خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار