به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، اولین دوره مسابقه بین دانشگاهی چالش جاذبه با عنوان نجات تخم مرغ روز گذشته به همت انجمن علمی- دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ رشت برگزار شد.
دبیر انجمن علمی - دانشجویی عمران علم و فرهنگ رشت در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، ضمن ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری این مسابقات گفت: از مجموعه وظایف تعریف شده همه تشکل ها و انجمن های دانشجویی ایجاد فضایی برای رشد و نمو دانشجویان از طریق برگزاری مسابقات علمی و پژوهشی مختلف است و از همین رو انجمن علمی عمران دانشگاه علم و فرهنگ تصمیم بر برگزاری این مسابقات گرفت.
علیرضا عزیزی با اشاره به اینکه برگزاری این برنامه از دوره های قبلی انجمن علمی این دانشگاه در دستور کار اعضا قرار داشت و به دلیل برخی از عدم همکاری های مسئولان به تعویق افتاد،گفت: قرار بود امسال مسابقات در روز شانزدهم آذر به مناسبت روز دانشجو برگزار شود که به دلیل برخی مشکلات تصمیم گرفتیم برگزاری آن را به هفته ی پژوهش موکول کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه با توجه به نزدیک شدن به امتحانات دانشگاه، زمانبندی فشرده ای برای ثبت نام در نظر گرفته شد، گفت: این مسابقات برای اولین بار به صورت بین دانشگاهی برگزار شد و قرار بود از دانشگاه های سطح استان پذیرش شرکت کننده داشته باشیم که خوشبختانه از دانشگاه هایی مثل آزاد قزوین، غیر انتفاعی چالوس، مازیار نور، بوعلی سینا همدان، پردیس دانشگاه تهران و دانشگاه امیر کبیر هم تیم ها در این مسابقه ثبت نام کردند.
دبیر انجمن علمی عمران دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات 96 تیم ثبت نام کردند که در روز مسابقات 86 تیم پذیرش شدند.
عزیزی گفت: فراخوان پذیرش از ساعت 10صبح شروع شد و شرکت کنندگان تا ساعت 12 زمان داشتند سازه های خود را بسازند یا باز سازی کنند. بعد از وزن کشی سازه ها و قرنطینه سازه ها و توزیع ناهار، داوران مسابقه سازه ها را به لحاظ نحوه ساخت و خلاقیت مورد بررسی قرار دادند و فرایند مسابقه عصر روز گذشته شروع شد.
وی با اشاره به اینکه فرایند مسابقه توسط پنج داور مورد ارزیابی قرار گرفت، گفت: مهندس رضا رسولی، عضو شورای اسلامی شهر رشت، دکتر لشت نشایی و آرش بهار، اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان، مهندس رضا زحمتکش، مدیر گروه عمران دانشگاه علم و فرهنگ و مهندس حاتمی استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ شعبه رشت داوران این مسابقه بودند.
در این برنامه جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، مهندس امیرحسین علوی، عضو شورای اسلامی شهر رشت و همینطور مهندس علی بهارمست، معاون شهرداری کلانشهر رشت حضور داشتند.
لازم به ذکر است، در این برنامه به سه تیم برتر به ترتیب یک تیم از دانشگاه مازیار نور مازندران و دو تیم از دانشگاه علم و فرهنگ که امتیازات کافی را در آیتم های برنامه ریزی شده آئین نامه دریافت کرده بودند، جوایزی اهدا شد و همینطور یک تیم از دانشگاه آزاد لنگرود هم هدیه ای با عنوان خلاقانه ترین سازه دریافت کرد.