کد خبر:۲۸۱۶۱۹

«یوسف علیخانی» بیست و پنجمین مهمان عصر تجربه

یوسف علیخانی در بیست ‌و پنجمین نشست «عصر تجربه» از تجربیات خود می‌گوید.
«یوسف علیخانی» بیست و پنجمین مهمان عصر تجربه

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، در این نشست که روز یکشنبه یکم دی ماه ساعت 15 در سرای داستان برگزار می‌شود خالق «قدم‌خیر مادربزرگ من بود»، «اژدهاکشان»، «عروس بید» تجربیات خود را با علاقمندان به این عرصه در میان می‌گذارد.

 

یوسف علیخانی، متولد 1354 تهران و دانش‌آموخته رشته زبان و ادبیات عرب از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران است. علیخانی که اولین کتاب خود را با اثر تحقیقی گفتگو با نویسندگان با عنوان «نسل سوم داستان‌نویسی امروز» در سال 1380 به چاپ رساند، تاکنون 11 کتاب داستانی به بازار نشر ارائه کرده است. «عروس بید» آخرین اثر منتشر شده از این نویسنده است.

 

علاقمندان برای شرکت در نشست‌های تخصصی و متنوع بنیاد می‌توانند به نشانی خیابان استاد نجات‌الهی(ویلا)، کوچه نوید، بن‌بست چهارم، پلاک یک، مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88902810 تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار