کد خبر:۲۸۱۷۲۵
استاندار زنجان:

جامعه پژوهشی جوان تر و مشارکت پذیرتر شده است

استاندار زنجان گفت: توجه دولت به توسعه علمی طی دهه‌های اخیر موجب ارتقا جایگاه علمی کشور، جوان‌تر شدن و مشارکت پذیرتر شدن جامعه پژوهشی شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، جمشید انصاری امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان در دانشگاه زنجان بیان داشت: کاربردی کردن یا به کار برده نشدن پژوهش های موجود یکی از چالش های پیش روی پژوهش است.

 

وی با اشاره به نگاه متفاوت دولت به پژوهش افزود: نگاه دولت و مراکز علمی به پژوهش یکسان نیست؛ بنابراین نخستین قدم در روند توسعه پژوهش ایجاد نگاه مشترک بین دولت و مراکز علم نسبت به این مقوله است.

 

استاندار زنجان گفت: با توجه به اینکه در جامعه ایران مردم همواره از دولت انتظار حمایت دارند کمتر در پی رفع مشکلات بر می آیند و تصور می کنند دولت آن را رفع خواهد کرد؛ بنابراین برای رفع بسیاری از مشکلات به پژوهش نیز نمی پردازند و انتظار حمایت دولت را دارند.

 

انصاری گفت: ساختار دولت به گونه ایست که چندان در پی تغییر در روش ها و امور نیست؛ بنابراین نباید در همه امور از جمله بهبود وضع پژوهشی به آن دل بست.

 

وی تاکید کرد: باید برای رفع مشکلات موجود در استان با مشارکت مراکز علمی پاسخی روشن بیابیم.

 

استاندار زنجان گفت: باید فهرستی از مشکلات استان را برای یافتن راه حل رفع آن احصا کرده و در اختیار مراکز علمی قرار دهیم.

 

پرویز خالقی، سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداری زنجان ادامه داد: کل اعتبارات پژوهشی استان در اختیار شورای برنامه ریزی قرار بگیرد تا پس از نیازسنجی برای انجام پژوهش های لازم در اختیار مراکز علمی قرار بگیرد.

 

وی افزود: باید بانک اطلاعاتی شامل دستاوردها و قابلیت های مراکز پژوهشی و نیازهای دستگاه های اجرایی راه اندازی شود تا ارتباط بین نهادهای دولتی استان با مراکز دانشگاهی افزایش یابد و از نیازها و ظرفیت های یکدیگر بهره مند شوند.

 

سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداری زنجان بیان داشت: نبود پست پژوهشی در ادارات حلقه مفقوده ارتباط دستگاه های اجرایی با مراکز علمی است.

 

لازم به ذکر است، در این برنامه 70 پژوهشگر برتر استان زنجان تجلیل شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار