کد خبر:۲۸۱۸۱۲

اولین دوره نشست‌ تخصصی «ما می‌توانیم» در دانشگاه علم و فرهنگ رشت برگزار شد

اولین نشست تخصصی با موضوع «ما می‌توانیم» صبح امروز با حضور اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و فرهنگ رشت برگزار شد.
اولین دوره نشست‌ تخصصی «ما می‌توانیم» در دانشگاه علم و فرهنگ رشت برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، سید جواد میرزمانی، مسئول علمی- پژوهشی سپاه قدس گیلان روز گذشته در نشست تخصصی «ما می توانیم» با اشاره به اینکه انقلاب ایران بزرگترین انقلاب اجتماعی در جهان است و اسلام با آگاهی مدبرانه امام خمینی(ره) شکل گرفت، بیان داشت: خلیج فارس به لحاظ استراتژیک مرکز انرژی جهان است و ایران می تواند در بحث علمی حرف اول تا حداقل هشتم را در دنیا بزند و دلیل این هجمه عظیم غرب علیه ایران هم همین پیشرفت علمی کشور است.

 

وی با بیان اینکه امام(ره) همواره بر تولید علم پافشاری داشتند و امثال شهید احمدی روشن ها و شهید علی محمدی ها به این ندای امام لبیک گفتند، افزود: اگر بخواهیم در دنیا حرف برتر برای گفتن داشته باشیم، تنها با اقتدار علمی می توانیم آن را عملی کنیم.

 

مسئول علمی- پژوهشی سپاه گیلان با اشاره به اینکه علم بدون احساس و معنویت نمونه ای از بمب اتم است، گفت: تمدن های فوق بشری دنیا نمی توانند شعارها و ادعاهای خود را در راستای نجات بشریت عملی کنند و دلیل آن هم عدم داشتن معنویت و احساس است.

 

میرزمانی، با بیان اینکه برای تحقق شعار ما می توانیم، ابتدا باید شعار من می توانم را محقق کنیم، تصریح کرد: اگر بتوانیم دانشگاه را با صنعت و علم را با عقل تجمیع کنیم، می توانیم این شعار را به واقعیت تبدیل کنیم و هر کدام رهروی باشیم در راه احمدی روشن ها.

 

در ادامه رضا رسولی، عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به مسائل و مشکلات پژوهشی در کشور گفت: مشکلات ما در فقدان مطالعه است و عجله در کارها ضربه های زیادی به منابع ما خواهد زد.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان باید نسبت به منابع و مسائل کشور حساس باشند، تصریح کرد: ما نسبت به منابع آیندگان مسئول هستیم و همه متخصصان باید نسبت به این زمینه متعهد باشند.

 

در ادامه خشنود، مسئول کانون علمی- پژوهشی بسیج دانشجویی استان گیلان ضمن تشریح جایگاه ایران به لحاظ علمی در منطقه و جهان عموم مقالات ثبت شده را غیر کاربردی برشمرد و گفت: باید راه میانبر برای کاربردی کردن علوم تولیدی در کشور پیدا شود.

 

وی با تشریح برنامه های بسیج دانشجویی در جهت کاربردی کردن علوم در کشور افزود: در مجموعه بسیج اگر طرح کاربردی به دست ما برسد و تایید شود تا سقف یک میلیارد تومان به اجرایی کردن آن طرح تعلق خواهد گرفت و دانشجویان می توانند طرح‌های خود را به این سازمان معرفی کنند.

 

در ادامه این نشست، کلیپی از مجموعه فعالیت های گروه جهادی شهدای هسته ای بسیج دانشگاه علم و فرهنگ در روستاهای محروم رودبار پخش شد.

 

لازم به ذکر است، این گروه جهادی به عنوان گروه برتر جهادی استان گیلان در کشور انتخاب شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار