کد خبر:۲۸۱۹۷۲
به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت؛
نمایشگاه کتاب در دانشگاه پیام نور بابل برپا شد
به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه پیام نور بابل برگزار شد.

علی رضا فلاح در گفتوبا خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: به مناسبت هفته پژوهش در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی، نمایشگاه بزرگ کتاب در دانشگاه پیام نور بابل برگزار شد که تا کنون استقبال خوبی از این نمایشگاه از سوی دانشجویان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه کتاب با وجود پیشرفت علم و فناوری و دستیابی به وسایل ارتباطی و دیجیتالی، همچنان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تصریح کرد: کتاب در هر زمان و مکانی قابل استفاده است و با مطالعه کتاب علاوه بر ارتقای علمی و تخصصی باید تلاش کرد سطح آگاهیهای عمومی خود را نیز افزایش دهیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بابل تصریح کرد: در این نمایشگاه کتاب و منابع در موضوعات متنوع دینی، علمی، تاریخ، جغرافیا، کلیات، درسی و کمک درسی موجود است.
فلاح گفت: این نمایشگاه از 25 آذرماه برپا شده و تا هفته آینده دایر است و کتاب های آن نیز با 20 درصد تخفیف دراختیار اقشار مختلف این واحد دانشگاهی قرار می گیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.