کد خبر:۲۸۲۱۱۳

اختتامیه نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علمی-کاربردی لرستان در خرم آباد برگزار شد

نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علمی-کاربردی لرستان که به مناسبت هفته پژوهش در خرم آباد برپا شده بود، امروز با معرفی غرفه‌های برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی لرستان امروز در اختتامیه نمایشگاه اشتغال و آفرینی این دانشگاه در خرم آباد، بر ضرورت تقویت آموزش های مهارتی در این دانشگاه تاکید کرد و گفت: برخی از مراکز در این زمینه ضعیف هستند که این مراکز باید با برگزاری کارگاهی آموزشی علمی نسبت به مهارت افزایی در دانشجویان خود تلاش کنند.


وی از پژوهش به عنوان کلید توسعه پایدار یاد کرد و افزود: دانشجویانی که از مهارت های لازم برخوردار هستند، بلافاصله صاحب شغل می شوند.


رئیس دانشگاه علمی-کاربردی لرستان تربیت دانشجویان کارآفرین را از اهداف این دانشگاه برشمرد و گفت: برگزاری مستمر کارگاه های مهارت افزایی در تربیت دانشجویان کارآفرین نقش بسزایی دارد.


لازم به ذکر است، در این مراسم غرفه های برتر این نمایشگاه که متشکل از غرفه های مراکز دانشگاه علمی-کاربردی لرستان و غرفه‌های شرکت های تولیدی استان بودند، معرفی شدند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار