حماسه 9 دی ماه بنیاد سست خانه عنکبوتی فتنه‌گران را ویران کرد/ دولت اعتدال در بازی تندروها گرفتار نشود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۳۴۸۸
بسیج دانشجویی و طلبه خراسان رضوی:

حماسه 9 دی ماه بنیاد سست خانه عنکبوتی فتنه‌گران را ویران کرد/ دولت اعتدال در بازی تندروها گرفتار نشود

بسیج دانشجویی و طلبه خراسان رضوی با صدور بیانیه‌ای در پاسداشت حماسه 9 دی ماه اعلام کرد: حماسه 9 دی ماه بنیاد سست خانه عنکبوتی فتنه گران را ویران کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی و طلبه خراسان رضوی پیرامون 9 دی آمده است: نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با مقام عظمای ولایت است. رویدادی که باعث شد مردم ولایتمدار ایران اسلامی، فتنه و مکر بدخواهان و دشمنان دین خدا و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نقش برآب سازند.

 

این بیانیه می افزاید: نهم دی سال 88 در تارک تاریخ انقلاب اسلامی، به مثابه نوری می‌درخشد. این حماسه و حرکت عظیم عاشورایی سپاه اسلام برای دفاع از حریم ولایت و تقابل با یزیدیان زمان و هنجار شکنانی بود که برای اهانت به مقدسات، هیچ مرزی را قائل نبودند و با دشمنان این کشور همنوا و هم‌صدا شده بودند.

 

در این بیانیه تصریح شده است: این حرکت خودجوش که به تعبیر مقام معظم رهبری به‌ واسطه حرکت عظیم و فوق‌العاده مردم، تجلی دست خداوند بود، برای همیشه در تاریخ انقلاب ماندگار شد. در نتیجه بنیاد سست خانه عنکبوتی فتنه‌گران و سست عنصران که با ژست‌های روشنفکری، خود را از مردم جدا کردند، ویران شد.

 

این بیانیه تاکید کرده است: به هر حال چهار سال از این حماسه عظیم تاریخی می‌گذرد و همچنان فتنه‌گران از توطئه‌های پلید خود دست نکشیده‌اند؛ بلکه متوسل به راههای دیگری شده‌اند تا از طریق نفوذ، موج سواری و سازماندهی، چالش‌هایی را برای انقلاب اسلامی ایجاد کنند.

 

این بیانیه خاطرنشان کرده است: ما دانشجویان و طلاب علوم دینی با هوشیاری و با آمادگی و عزم کامل در همه صحنه‌های دفاع از انقلاب و ارزش های آن گوش به فرمان مقتدای خود، اجازه نخواهیم داد که فتنه‌گران چون گذشته حاشیه‌سازی کنند و تا آخرین قطره خون، جان خود را فدای اسلام، انقلاب و ولایت خواهیم کرد.

 

نظرات شما
313
-
۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۶
ما هم با شماييم.هر کسي که بخواهد به فتنه گران چراغ سبز نشان دهد غرق خواهدشد.
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار