به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محسن سرخو اصلاح ساختار را مربوط به همه حوزههای فعالیت تأمیناجتماعی دانست و افزود: با این کار تمامی فعالیتهای تأمیناجتماعی به صورت زیربنایی و براساس برنامهای مدون دنبال خواهد شد.
وی ادامه داد: امیدواریم با اصلاح ساختار تأمیناجتماعی و با افزایش شفافیت سازمان همه اطلاعات فرآیندی و عملکردی تأمیناجتماعی در معرض دید ذینفعان قرار گیرد و زمینه تخلفاتی که در گذشته اتفاق افتاد به حداقل برسد.
سرخو از تشکیل کمیتههای چهارگانه سرمایهگذاری، منابع انسانی، فنآوری اطلاعات و حسابرسی و بودجه در هیأتمدیره تأمیناجتماعی خبر داد و گفت: درحالحاضر به دلیل تراکم برنامههای هیأتمدیره، جلسات به صورت فشرده و سه جلسه در هفته تشکیل میشود، اما با وجود فشرده بودن کارهای جاری؛ بررسی مسائل اصولی و زیربنایی نیز به صورت جدی پیگیری میشود.
وی حسابرسی داخلی و حسابرسی سالانه را از برنامههای کمیته حسابرسی، حسابداری و بودجه عنوان کرد و ادامه داد: در کمیته حسابداری، حسابرسی و بودجه، مسائل مربوط به تخصیص منابع و بودجههای سالانه پیگیری میشود و نتایج کار این کمیته برای تصویب به هیأتمدیره ارائه خواهد شد.
عضو هیأتمدیره سازمان تأمیناجتماعی بررسی صورتهای تلفیقی سال 91 و همچنین متمم بودجه سال 92 را از دستور کارهای اصلی این کمیته برشمرد و افزود: متمم بودجه سالجاری درحال رسیدگی است و پس از تأیید نهایی برای تصویب به هیأتمدیره ارائه میشود.
وی اظهار امیدواری کرد که بودجه سال آینده در اسرع وقت برای بررسی در اختیار این هیأت قرار گیرد و کمیته حسابرسی و بودجه به بررسی مباحث مربوط به بودجه سال 93 بپردازد.
سرخو تقویت حوزه حسابرسی تأمیناجتماعی را از دیگر اهداف کمیته حسابرسی و بودجه هیأتمدیره برشمرد و اظهار داشت: پیشبینی ما این است که گزارشهای دورهای تحتعنوان گزارشهای مدیریتی و همچنین گزارشهای حسابرسی داخلی را حتیالمقدور به صورت ماهیانه دریافت کنیم.
وی هدف از تهیه این گزارشها و انجام حسابرسیهای داخلی دورهای را پیشگیری از مشکلات حسابرسی سالانه عنوان کرد و گفت: درواقع با این کار اگر ایراد یا انحرافی به وجود آید در طول سال قابل اصلاح خواهد بود و در پایان سال با مشکلات کمتری در رابطه با حوزههای نظارتی و قانونی مواجه میشویم.
عضو هیأتمدیره تأمیناجتماعی تقویت و توجه بیشتر به حسابرسی کارگاهها و شرکتهای مشمول قانون تأمیناجتماعی را از دیگر راهبردهای کمیته حسابرسی و بودجه برشمرد و اظهار داشت: اینگونه حسابرسیها براساس درخواست شعب و ادارات کل تأمیناجتماعی به وسیله مؤسسه حسابرسی تأمیناجتماعی انجام میشود و بخش قابلتوجهی از مطالبات سازمان نیز در همین حوزه دنبال میشود که برای تقویت این حوزه نیز درحال برنامهریزی و بررسی هستیم.
سرخو توجه به حوزه حسابرسی را درحقیقت به معنی تقویت منابع و افزایش سلامت سازمان تأمیناجتماعی برشمرد و گفت: هیأتمدیره تأمیناجتماعی برای تقویت حوزه حسابرسی آمادگی دارد و باید با سازوکارهای مناسب، فرآیندهای مالی همه حوزههای سازمان را تحتنظر داشته باشیم تا بستر تخلف از بین برود.