امیر هراتی نیا در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات سال88 موضوع کم اهمیتی نیست؛ چرا که بسیاری از کشورهایی که ادعای دموکراسی دارند رنگ چنین مشارکتی را هم به خود ندیده اند؛ اما متاسفانه هوای نفس و دنیا طلبی بر برخی از افراد بعد انتخابات غالب شد و با خطای تحلیلی که میتوان آن را بی بصیرتی نامید فتنه 88 را به وجود آوردند.
وی با بیان اینکه فتنه 88 حاصل کنار هم قرار گرفتن چندین عامل بود که در یک نگاه خوشبینانه بدون هماهنگی قبلی کنار هم قرار گرفتند، افزود: قانون شکنی، قدرت طلبی، بی بصیرتی و توهم موجود در سران فتنه، بویژه شخص موسوی از یک طرف، توطئه دشمنان خارجی نظام از طرف دیگر و بی بصیرتی خاص خواص ها از طرف دیگر موجب بروز فتنه 88 شد.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه فتنه گران در تبلیغات خود دائما از قانون گریزی دولت دهم انتقاد می کردند؛ ولی خودشان تبدیل به اسطوره قانون شکنی در طول تاریخ انقلاب شدند، گفت: آنچه در سال 88 رخ داد حرکتی بود که از داخل شروع و موجب ورود بیگانگان به این عرصه شد.
هراتی نیا ادامه داد: فتنه گران همان مسیری را طی کردند که مورد نظر دشمنان و بیگانگان برای به چالش کشیدن نظام و سرنگونی آن بود.
وی بیان داشت: اگر وقایع سال 88 رخ نمی داد بعید نبود که انقلاب های منطقه و بیداری اسلامی زودتر رخ دهد و اینها همه جدای از هزینه هایی است که در مدت هشت ماه بر مردم و بیت المال وارد شد.
دانشجوی رشته برق دانشگاه بیرجند گفت: فتنه 88 چهره واقعی برخی از افراد داخل نظام را برای مردم آشکار کرد و نسبت آنها با نظام و رهبری سنجیده شد.
هراتی نیا با بیان اینکه امروز برخی از مقصرین در فتنه 88 بدنبال راه حلی برای کم رنگ کردن حماسه 9 دی هستند، تصریح کرد: اعلام حمایت مردم از رهبر انقلاب، نظام و اسلام مهمترین پیام حماسه 9دی بود.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی باید به مساله اصلی فتنه، یعنی تهمت تقلب به نظام و نادیده گرفتن رای مردم را زنده نگه داریم و تمام تلاش خود را برای روشنگری در این زمینه بکارگیریم و اجازه ندهیم که برخی با کمال بی حیایی قصه را وارونه جلوه دهند و از طلب هایشان در سال88 بگویند.