دبیر جشنواره عمار گفت: بودجهای که از سوی وزارت ارشاد برای این جشنواره مردمی تخصیص داده شده تا الان به دست جشنواره نرسیده و با این محدودیت ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست خبری چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار صبح امروز در حسینیه هنر با حضور سیدناصر حسینیپور دبیر اکرانهای مردمی جشنواره نادر طالب زاه دبیر جشنواره و حامد بامروتنژاد دبیر اجرایی چهارمین جشنواره عمار برگزار شد.
در این نشست نادر طالب زاده گفت: درچهارمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار هستیم که از جشنوارههای منحصر به فردی است و ویژگی حمایت از جمهوری اسلامی و حضور فیلمسازان و هنرمندان از تمام قشرهای مختلف را در بر دارد این جشنواره به صورت بسیار سریعی رشد کرده و یکی از ویژگیهای آن اکرانهای عمومی است.
وی با اشاره به اینکه 3500 مکان برای نمایش فیلمهای در اکران عمومی در نظر گرفته شده است افزود: افراد هنرمند و بااستعداد در تمام سطح کشور به واسطه جشنواره عمار با فرهنگ رسانه آشنامیشوند فرهنگ دیدن فیلم کوتاه کلیپهای موسیقی و فیلمهای مستند ویژگی خاصی است که این جشنواره با محوریت و رسالت و دور نمای حفظ انقلاب اسلامی در بر دارد از این رو عمار نام مناسبی برای این جشنواره است عمار به طور خودکار هر سال در حال رشد است و مطرح بودن این جشنواره برای من بسیار جالب است بخش بینالمللی این جشنواره با کارشناسی درست فعال بوده و آماری خوبی از فیلمها به ما ارائه شده است.
طالبزاده با بیان اینکه امروز حمایت از حقیقت و نگاه جمهوری اسلامی فراتر از ایران است ادامه داد: این مسئله امروز به غرب رسوخ کرده که در پی آن بیداری اتفاق افتاده و این روند همچنان ادامه دارد.
دبیر چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ادامه عنوان کرد: در افتتاحیه جشنواره عمار از امیرحسین فردی شبکه تلویزیونی المنار و مراکز رسانهای که از حقیقت حمایت میکنند تقدیر خواهد شد همچنین در روز اختتامیه مراسم تقدیر از فرج الله سلحشور نیز برگزار میشود.
وی در خصوص عکسالعمل رسانههای غربی به جشنواره مردمی فیلم عمار ابراز داشت: جشنواره عمار به عنوان یک جشنواره ضد صهیونیستی است که رسانههای غربی موضع تندی به آن گرفتهاند اما اخبار جشنواره انعکاس بینالمللی پیدا کرده و امیدواریم رسالت خود را در این بخش به سرانجام برسانیم.
طالبزاده در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بودجهای که از سوی وزارت ارشاد برای جشنواره عمار تخصیص داده شده تاکنون به دست جشنواره نرسیده است و جشنواره عمار با این محدودیت به فعالیت خود ادامه میدهد امیدواریم از سالهای آینده بودجه بهتری اختصاص داده شود و البته از قبل مهیا و در اختیار جشنواره قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در جشنواره عمار امسال حتی فیلمهای سطح پایین هم از رشد کیفی خوبی برخوردار بودند ادامه داد: این اتفاق بسیار خوبی است که نشان میدهد جشنواره رو به ارتقا است البته تکلیف دیگری که جشنواره عمار برعهده دارد آموزش است بسیاری از افراد متقاضی آموزش هستند و معتقدند در بخش داستانی باید بیشتر به سمت آموزش برویم که البته این مسئله در کنار جشنواره عمار تدوین شده است.
دبیر چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار در خصوص بازتاب جشنواره عمار از رسانه ملی تصریح کرد: خوشبختانه شبکه مستند در مورد جشنواره عمار حساسیت به خرج داده و قرار است بخش هایی از فیلمها را در طول سال نمایش و با فیلمسازان مصاحبه داشته باشد البته شبکه چهار هم در هفته جاری با آغاز دوره جدید برنامه راز به آثار جشنواره عمار میپردازد به طور کلی تلویزیون رویکرد مثبتی به این مسئله دارد و رسانه ملی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.
طالبزاده در پایان با اشاره به اینکه شبکه دیگری با رویکرد انقلاب اسلامی در حال آمادهسازی است که به جشنواره مردمی عمار میپردازد در خصوص جشنواره افق نو خاطر نشان کرد: خیلیها برای حضور در بودجه در این جشنواره اعلام آمادگی کردند اما بستگی به شرایط دارد و احتمال دارد اواخر بهار شرایط آماده شود البته در حال حاضر کنفرانسی آماده برای برگزاری وجود داردکه دانشگاه تهران متولی آن است اما سیاست افق نو با این سیاست که از مبارزین غربی به ایران دعوت شده و محفلی در ایران داشته باشند ادامهدار خواهد بود.
در ادامه سیدناصر حسینیپور دبیر اکرانهای مردمی چهارمین جشنواره فیلم عمار گفت: ما در میان استانهای کشور چنداستان را به عنوان دبیر اکرانهای مردمی انتخاب کردهایم که البته تا روزهای آینده سایر استانها مشخص خواهد شد جشنواره عمار افرادی را وارد کار کرده و با تنوع موضوعاتی چون بیداری اسلامی جنگ نرم تاریخ انقلاب اسلامی و فتنه 88 افرادی وارد کار شدند که البته هر چند حرفهای نبودند اما کارهای اولشان خوب و قابل قبول بود اگر چه خیلی از این فیلمها نتوانستند با بهترینها رقابت کنند اما ما زمینه اکران این فیلمها را در استانها به وجود آوردیم.
وی با اشاره به اکرانهای مردمی فیلمهای جشنواره عمار که دغدغه دین و انقلاب دارند افزود: اگر به عمق این فیلمها نگاه کنیم مشخص است که به مسیر خوبی میرسند و هدفشان رسیدن به قله تربیت حماسی است و هیچ جشنوارهای به هیچ ظریفت دولتی جایگاهی را نمیبینیم که به این شدت در اکرانهای مردمی تنوع داشته باشد ما حتی در آرایشگاهها ندامتگاهها زندانها خوابگاهها مدارس حوزههای علمیه پارکها فرهنگسراها و سایر مکانهای عمومی و حتی با استفاده از ظرفیت مسجد اکرانهای مردمی داشتیم البته کار اصلا وابستگی بودجهای و تشکیلاتی در سیستمهای اداری ندارد و گروه اغلب خودشان با هزینههای شخصی وارد کار میشوند ما عملا وابستگی مالی به هیچ نهاد و ارگانی نداریم.
حسینیپور در پایان گفت: ما از مکانی که در استانها و شهرستانهای کشور زمینه اکرانهای مردمی را داشته باشد در ارسال محصولات فرهنگی نقش حمایتکننده را خواهیم داشت.