مدرس روان شناسی پردیس علامه طباطبائی دانشگاه فرهنگیان خرم آباد گفت: شناسایی و معرفی نیازهای جامعه حس نوع دوستی افراد را برای وقف اموال خود برمیانگیزد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، رفیعی شب گذشته در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه های لرستان که با موضوع ایجاد وقف جدید در زمینه ترویج فرهنگ و معارف قرآن در خرم آباد برگزار شد، با تاکید بر اینکه ترویج کمک به نوع دوستان باید در اولویت فعالیت های اوقاف قرار گیرد، بیان داشت: شناسایی و معرفی نیازهای جامعه حس نوع دوستی افراد را برای وقف اموال خود برمی انگیزد.
وی با بیان اینکه از منظر روان شناسی انسان گرا انسان ها برای خودشکوفایی خود بدنبال این هستند که ماهیت وجودی خود را با فعالیت های نوع دوستانه و عدالتخواهانه نشان دهند، افزود: افراد میانسال به علت اینکه به مرحله بلوغ فکری و زایندگی رسیده اند، می توانند جامعه هدف مناسبی در راستای امور خیریه و وقف باشند.
مدرس روان شناسی پردیس علامه طباطبائی دانشگاه فرهنگیان خرم آباد گفت: از نظر علم ژنتیک افرادی که ژن های مشترک با یکدیگر دارند و به نوعی با هم قرابت دارند بیشتر به همدیگر کمک می کنند.
رفیعیان بر ضرورت پرداختن به مقوله پژوهش در امور مربوط به وقف تاکید کرد و گفت: افراد واقف باید مورد تجلیل قرار بگیرند؛ در غیراین صورت از کار خود لذت نمی برند.