به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمد فرهادی، رئیس جمعیت هلال احمر در آیین پاسداشت خدمات دکتر مظفر، ریاض، آقامیری و شبر به معارفه دکتر غلامرضا گنج آبادی، سرپرست جمعیت هلال احمر استان تهران؛ پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان امداد و نجات، سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت و داوود شجاعی زاده، سرپرست موسسه آموزش عالی هلال احمر ایران پرداخت.
وی در این مراسم گفت: قرار است بازبینی و تعریف جدیدی از وضعیت جمعیت هلال احمر به عمل بیاید و مأموریت ها و مسئولیت ها مورد بازبینی قرار بگیرد، البته با توجه به آینده و منطبق با روش های علمی جدید قرار است ساختار را بررسی کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه این سازمان یک سازمان مردم نهاد است، گفت: در گذشته اقداماتی انجام شده که متأسفانه به ثمر ننشسته است، ولی امیدواریم این بار ساختارها را شکل بدهیم و آموزش هایی را داشته باشیم که پاسخگوی نیاز مردم باشد.
فرهادی تصریح کرد: این، با مشارکت متخصصان شکل خواهد گرفت که ما تشکیلات گسترده ای برای این امر در اختیار داریم، ولی از سوی دیگر باید اشاره کنیم که جمعیت هلال احمر ایران یکی از پنج گروه پرتحرک و فعال کمک رسانی دنیاست.
وی با اشاره به اتفاقاتی که در کشور رخ داد، گفت: در همین چند روز گذشته ما شاهد زلزله در استان بوشهر و شهرستان بُرازجان بودیم که در این زلزله ها صدها هزار نفر دچار مشکل شدند و به همین دلیل ما باید بیش از گذشته خودمان را تقویت کنیم و در سطح ملی، استانی و منطقه ای برنامه داشته باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به مسائل بین المللی گفت: در حوزه خارجی مشکلات و اتفاقاتی رخ می دهد که از کشور ایران انتظار کمک رسانی و همکاری دارند؛ همچنین در خصوص زائران ایرانی، جمعیت هلال احمر فعالیت چشمگیر و گسترده ای داشته است.
فرهادی در ادامه تصریح کرد: در ماه گذشته یک و نیم میلیون زائر ایرانی به عتبات اعزام شدند که خدماتی را به این زائران ارائه دادیم، به طوری که روزانه 4500 نفر بیمار برای درمان مراجعه کردند.
وی بیان کرد: ما باید برای خدمات رسانی آمادگی کامل و نیز برنامه ویژه ای در داخل و خارج از کشور داشته باشیم تا در زمان بروز حادثه بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به آموزش هایی که باید ارائه شود، گفت: مسائلی در سطح بین المللی وجود دارد که بسیاری از کشورها از ایران درخواست همکاری می کنند؛ مسائلی مانند امداد و نجات، بهداشت و درمان اضطراری، برپا داشتن چادرها، جمع آوری و نگه داری و انبارداری که از ما درخواست کردند در این فعالیت ها به کشورهای دیگر آموزش لازم را بدهیم.
فرهادی در مورد پذیرش بیماران از خارج از کشور گفت: در مسئله پذیرش بیماران از خارج از کشور جدا از اینکه در کشورهای دیگر پلی کلینیک در اختیار داریم، ولی برخی از بیماران درخواست اعزام به داخل کشور را دارند، به همین منظور مراکزی مانند نورافشان و جشنواره را تهیه دیدیم که بسیاری از بیماران می توانند به این مراکز مراجعه کنند.