علی جعفریان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به اقداماتی که خیرین انجام میدهند، اظهار داشت: خیرین حوزه سالمت به صورت منظم، پنج سال است که تشکیل شده و فعالیت های نظام مندی را انجام می دهند. خیرین حوزه سلامت یک نهاد مردمی است که به وزارت بهداشت تا کنون کمک های بسیاری کرده است.
وی افزود: اقدامات بهداشتی در کشور و در شهرهای بزرگ سازمان و نهادهای پیدا کرده است که اقدامات خیرین را پیگیری میکنند. اما به نظر می رسد که اهداف خیرین سلامت باید به صورت هدفمند مشخص شود که در چه راه و خط مشی عمل کنند.
جعفریان در ادامه بیان کرد: طبق گزارشات، تاکنون دو هزار میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان هزینه شده است که این هزینه ها را باید در مسیر درست، مصرف کنیم چنانچه در تهران مشاهده می شود به کمک ها و ساخت و سازهای بیشتری نیازمند هستیم اما کمک خیرین و تاخیر در مجوز دهی وزارت بهداشت، اقدامات جدید درمانی را تاحدودی کاهش داده است.
وی با اشاره به اقداماتی که خیرین در کشور انجام دادهاند، گفت: چند سالی است که خیرین در مورد ساخت بناهای بهداشتی و درمانی مثل بیمارستانها و درمانگاهها به وزارتخانه کمک کردهاند که اگر این اقدامات در تمام شهر تهران گسترش یابد افراد می توانند از خدمات درمانی یکسانی بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تصریح کرد: با اینکه سالهاست که خیرین به بیماران کمک میکنند اما با این حال اقدامات درمانی به تنهایی کافی نیست و در پیشگیری و برنامههای ثانویه خیرین کمکهای بیشماری را میتوانند در راستای درمان و سلامت بیماران انجام بدهند.
جعفریان در پایان گفت: خیرین باید در امور دانشگاهی نیز به مرور زمان به پیشرفت آموزش و پژوهش کمک کنند، همچنین باید همکاری های بیشتری در این حوزه ها وجود داشته باشند. جاهایی که نیاز وجود دارد و دولت و وزارت بهداشت به تنهایی قادر به پیشبرد اهداف نیستند خیرین میتوانند به صورت خیلی سازنده حضور داشته باشند و اقدامات بی نظیری را انجام دهند.