به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بازوند امروز در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور که در محل استانداری برگزار شد، بیان داشت: فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی متناسب با نیازها و موقعیت و شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف تعریف شده که این نقش مهمی در بروز و شکوفایی استعدادهای نهفته در سطح استانهای کشور دارد.
وی افزود: درهمین ارتباط، رشته های آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی نیز متناسب با نیاز و مقتضیات بازار کار و شرایط اقتصادی حاکم بر هر منطقه طراحی و تدوین شده که این مهم موجب تربیت افرادی متخصص و دارای مهارت های مناسب برای حضور در بازارهای کار و اشتغالزایی مولد و مناسب شده است.
استاندار لرستان گفت: برهمین اساس، زمینه لازم برای توسعه و گسترش فعالیت های علمی و آموزشی این دانشگاه در سطح استان لرستان را به خوبی فراهم خواهیم کرد.
مهندس بازوند با اشاره به شرایط برخی رشته ها و حرفه های شغلی در سطح کشور، بیان داشت: برخی مشاغل در آستانه فراموشی قرار دارند مانند صنعت مهم و کهن ورشو سازی بروجرد در استان لرستان، که می توان با استفاده از ظرفیت های علمی و آموزشی دانشگاه علمی، کاربردی علاوه بر احیای این رشته هنری ، زمینه برای اشتغالزایی جوانان دارای مهارت و تحصیلکرده دراین رشته را نیز فراهم کرد.