کد خبر:۲۸۷۱۱۶
آیت‌الله معصومی در دانشگاه آزاد مشهد:

پیامبر(ص) درب های علم را به روی آحاد مردم باز کرد/دانشگاهیان باید دشمنان را سرجای خود نشانند

عضو خبرگان رهبری گفت: امروز آن دستان نابکار بر سر جای خود ننشسته اند و وظیفه شما دانشگاهیان است که دشمنان را سرجای خود بنشانید.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله معصومی امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد مشهد در این دانشگاه گفت: بسیار لذت می برم که چنین مجالسی در دانشگاه آزاد تشکیل می شود؛ چرا که این خود تحول محسوب می شود.

 

وی با بیان اینکه امروز دومین روز میلاد رسول اکرم(ص) است، بیان داشت: این خیر عالمی با افق فکری بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به وحدت در آمده و من به کسانی که از اختلاف شیعه و سنی لذت می برند، عرض می کنم «کور باد چشم کسانی که نمی‌توانند این وحدت را مشاهده کنند.

 

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد مشهد خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: به زور به دانشگاه نیاید، دانشگاه جایگاه مقدسی است و حتی امام(ره) که به ایران تشریف آوردند اول به دانشگاه مراجعه کردند.

 

آیت الله معصومی با تاکید بر اینکه ما باید بر طبل علم بدمیم، تصریح کرد: این عمل امام(ره) نشان دهنده این امر است که ما به تلاش در جهت کسب مقاطع بالای علمی نیازمندیم.

 

وی در پایان تاکید کرد: امروز آن دستان نابکار بر سرجای خود ننشسته اند و شما دانشگاهیان باید با علم خود، دشمنان را سرجای خود بنشانید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار