کد خبر:۲۸۸۲۱۲
کاکاوند در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بیماران «ام. اس» همت بلندی دارند/ گالری هنری تنها قسمتی از فعالیت این افراد است

رئیس کمیته مشارکت مردمی گفت: بیماران مبتلا به بیماری «ام. اس» افراد بسیار توانمندی هستند که به ترحم مردم نیاز ندارند.

حسین کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، درباره گالری هنری بیماران «ام اس» گفت: گالری هنری بیماران «ام. اس» با مشارکت مردمی برگزار شده و این دومین سال برگزاری این گالری است، در این گالری 14 نفر از مبتلایان به «ام. اس» کارهای هنری خود را در عرصه های مختلف به نمایش گذاشته اند.


وی افزود: در این گالری حدود 40 اثر هنری وجود دارد و بیماران با برگزاری این گالری دو هدف عمده را دنبال می کنند که یکی ایجاد خودباوری در میان بیماران «ام. اس» و دیگری ایجاد شناخت صحیح در جامعه نسبت به بیماری «ام. اس» است.
 
رئیس کمیته مشارکت مردمی گفت: اعتقاد بیماران این است که اگر فردی به این بیماری مبتلا شد، قرار نیست که زندگیش به اتمام برسد و نباید بیماران این تصور را داشته باشند که بیماری «ام. اس» با ویلچر و عصا همراه است، بلکه سخت‌ترین کارها که افراد عادی نیز قادر به انجام آن نیستند این افراد می‌توانند انجام بدهند.
 
کاکاوند در ادامه تصریح کرد: دلیل اینکه 14 نفر در کنار هم اقدام به برگزاری این گالری کرده‌اند این است که انجام فعالیت‌های هنری در میان بیماران مبتلا به «ام. اس» یک استثنا نیست.
 
وی با اشاره به نگاه اشتباه اجتماع به این بیماران اظهار داشت: بیماری «ام. اس» در جامعه یک بیماری استنثا نیست و این بیماران توانایی زیادی دارند و می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند.
 
رئیس کمیته مشارکت مردمی با اشاره به سن هنرمندان این گالری اظهار داشت: سن افرادی که در این گالری شرکت کردند بین 13 تا 45 سال است و خانم‌ها با سنین مختلف حضور دارند؛ این افراد 2 تا 25 سال است که به بیماری «ام. اس» مبتلا هستند.
 
کاکاوند در ادامه گفت: کارهای هنری این افراد در زمینه خط، رنگ روغن، تذهیب، نگارگری، پاستیل، اکرولیک و عکس است و مدت زمان این گالری چهار روز می باشد که از سه‌شنبه آغاز شده و تا جمعه ادامه دارد؛ قصد داریم کارها و فعالیت های هنری بیشتری برای بیماران مبتلا به «ام. اس» داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: با قوت گرفتن کمیته مشارکت، فعالیت‌های انجمن «ام. اس» بیشتر می‌شود؛ بعد از این برنامه در نظر داریم در 7 و 8 اسفند ماه بازارچه خیریه تشکیل بدهیم، امسال نیز درخت «ام. اس» در پارک ملت کاشته خواهد شد.
 
رئیس کمیته مشارکت مردمی با اشاره به درآمد این گالری اظهار داشت: بخشی از درآمد حاصل از این گالری به خواست هنرمندان به انجمن «ام. اس» تعلق می گیرد، به این دلیل که نگاه بیماران این بود که بخشی از درآمد را به انجمن و دوستان بیمار خود اختصاص دهند؛ این افراد معتقدند که نباید همیشه دیدگاه درمانی نسبت به بیماران «ام. اس» داشته باشیم، برخی اوقات باید هزینه کنیم و بیماران را در جامعه نشان بدهیم تا آنها در اجتماع حضور داشته باشند.
 
کاکاوند تصریح کرد: بسیاری از مبتلایان به «ام. اس» در حال حاضر به ورزش کردن مشغولند، برخی از افراد کار اداری و مدیریت می‌کنند و برخی از آنها شرکت‌های بزرگ اقتصادی دارند، اما جامعه متاسفانه افراد توانمند را نمی‌بیند، البته در فیلم «طلا و مس» به این قشر توجه می شود، ولی این فیلم نیز به نوعی بزرگ‌نمایی از بیماری «ام. اس» است، در حالی که تعداد بی‌شماری از بیماران مبتلا توانمند هستند.
 
وی در پایان گفت: در شهر تهران روزانه حدوداً پنج نفر به انجمن مراجعه می‌کنند و تعداد بی‌شماری از بیماران هنوز به انجمن نیامده و ثبت نام نکرده‌اند. در جامعه ما به محض اینکه برچسب بیماری بر روی فردی زده می‌شود آن فرد از جامعه جدا می‌شود و نوع نگاه‌ها تغییر می‌کند. از یک طرف مردم از روی دلسوزی به این بیماران ترحم می‌کنند، در صورتی که این بیماران به ترحم نیاز ندارند، و از طرف دیگر برخی به بیماران بی‌توجهند.


لازم به ذکر است، کارهای هنرمندان مبتلا به «ام. اس» در گالری سیمرغ که در جلفا، بالاتر از ارسباران، نبش سیمرغ غربی است، به نمایش گذاشته می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار