آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۸۵۷۴
مهرمحمدی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برنامه‌های صبحگاهی در دانشگاه فرهنگیان با سربازخانه شباهت دارد!/ کسر از حقوق دانشجویان ناعادلانه نیست

دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک دانشگاه استراتژیک، برای وزارت آموزش و پرورش نقش مهمی دارد و این دانشگاه در سال‌های آتی با قدرت بیشتری به کار خود ادامه می‌دهد.

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ دانشگاه فرهنگیان را تنها مرجع جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش می دانند. این دانشگاه هم اکنون در سراسر کشور تعداد مراکز آموزشی و پردیس‌ها را افزایش داده است.


با این که اقدامات مهمی در راه تربیت و تامین معلمان مدارس ابتدایی صورت گرفته است، اما دانشجو معلمان کشور در حال حاضر برای ارتقای مهارت‌ها و کیفیت‌های آموزشی خود با وجود دانشگاه فرهنگیان همچنان با مشکلات بی‌شماری مواجهند، به همین منظور گفت‌وگویی با سرپرست دانشگاه فرهنگیان داشتیم و نارضایتی دانشجویان را مطرح کردیم.

 
«خبرگزاری دانشجو»- آیا کسر حقوق از معلمان به صورت عادلانه انجام می شود یا نه؟
 
مهرمحمدی: در مورد کسر حقوق معلمان دسته‌بندی انجام شده است و به میزان استفاده از خدمات خوابگاهی و تغذیه کسر حقوق صورت می‌گیرد؛ این موارد در بخشنامه منعکس شده و به تمام دانشجویان ابلاغ گردیده است.
 
راه دیگر کسر حقوق این گونه است که به یک شکل و یک اندازه از تمام افراد کسر کنیم که به لحاظ مدیریتی نیز کار ساده‌تری بود، اما ما این کار را انجام ندادیم، گرچه این دسته‌بندی کسر از حقوق محل بحث و مشکل واقع شده است، بنابراین به دنبال این هستیم که این کسر از حقوق را بهتر کنیم و بهبود ببخشیم.
 
«خبرگزاری دانشجو» - این که در دانشگاه فرهنگیان اختیار انتخاب واحد از دانشجویان سلب شده است، به شخصیت دانشجویان صدمه نمی‌زند؟ دانشجویان معتقدند که این کار بیشتر جو دبیرستانی را حاکم می کند.
 
مهرمحمدی: این گونه نیست که وقتی حق انتخاب واحد از دانشجویی سلب شود دانشگاه به دبیرستان بزرگ تبدیل می شود؛ در بسیاری از دانشگاه‌ها، بخصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی، دانشجویان با برنامه‌های از پیش تنظیم شده مواجهند.
 
در دوره دکتری تمام دانشجویان درس‌های میزان شده و از قبل تعیین شده‌ را برمی‌دارند و هیچ فردی نسبت به این انتخاب واحد اعتراضی ندارد.
 
«خبرگزاری دانشجو»- آیا وجود مراسم صبحگاهی در برخی از پردیس‌ها را تایید می‌کنید؟
 
مهرمحمدی: در برخی از پردیس‌ها مراسم صبحگاهی براساس سلیقه شخصی مدیران برگزار می شود. برخی از مدیران پردیس‌ها برنامه‌های صبحگاهی را راه‌اندازی کرده‌اند که بشدت با آن مخالفیم. برنامه‌های بیدارباش و برنامه‌های صبحگاهی و ایجاد برنامه برای دانشجویان که برای کارهای روزانه هماهنگ شوند و سر کلاس فرستاده شوند، مشابهتی بین دانشگاه و سربازخانه ایجاد کرده که بندرت در برخی از پردیس‌ها اتفاق افتاده است.

 

با آنها مخالف هستیم و با آن برخورد می‌کنیم و در جهت اصلاح آن اقدام خواهیم کرد.
 
«خبرگزاری دانشجو»- تعداد انجمن های علمی را برای دانشگاه فرهنگیان کافی می دانید؟
 
مهرمحمدی: دانشگاه بیشترین تعداد انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی را در میان دانشگاه‌های دیگر دارد. توسعه انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های سیاسی از جنبه‌های مورد احتمال ماست و در چارچوب ضوابط مصوب است که به مراکز و پردیس‌ها که مراجعه می‌کنیم مشاهده می‌کنیم انجمن‌ها و کانون‌‌ها به طور نسبی فعال هستند و در آینده شاهد شکوفایی این انجمن‌ها خواهیم بود.
 
«خبرگزاری دانشجو»- دانشجوها مدعی هستند که حراست و گزینش دستاویزی برای ترساندن آنها شده؛ این مطلب تا چه حد درست است؟
 
مهرمحمدی: اگر حراست دانشگاه با دانشجویان بد برخورد کرده باشد ما با حراست برخورد می‌کنیم و باورمان این نیست که اقدام حراست دانشگاه به عنوان یک رویه، یک ‌اقدام غیر آکادمیک است، ولی در این خصوص نیاز به هوشیاری، توجه و رصد کردن مسائل هست و مسئولان دانشگاه باید توجه ویژه‌ای به حراست و نحوه برخورد آنها داشته باشد. محیط دانشگاهی نمی‌تواند دارای نظام امنیتی باشد، بلکه تاکید شده که به جای فرهنگ امنیتی، امنیت فرهنگی را فراهم کنیم و این آزادی اندیشه، بیان آزاد عقاید و ... فرهنگی است که باید آن را در جامعه ترویج کنیم و در آینده نه چندان دور تمام این نگرانی‌ها برطرف خواهد شد.
 
«خبرگزاری دانشجو» - چه اقداماتی در جهت افزایش خلاقیت دانشجویان انجام شده و یا در حال انجام شدن است؟
 
مهرمحمدی: فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی که در دانشگاه و به صورت انتخابی انجام می‌شود و دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی بسیار بانشاط حضور دارند؛ فعالیت‌هایی به عنوان جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ادبی داریم که دانشجویان در این جشنواره‌ها به صورت فعال شرکت می‌کنند. این فعالیت‌ها در خلاقیت دانشجویان تاثیر خود را می‌گذارد و ما از هر گونه اجبار و تحمیل در فعالیت‌های اجتماعی دانشگاه که از بالا به دانشجویان تحمیل شود، بشدت پرهیز می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدي
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
اگر مهر محمدي نبود ، دانشگاه فرهنگيان نبود .
2
5
يکي همين ورا
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۶
انصافا اين رو قبول دارم ... ايشون خيلي زحمت کشيده اند ولي متاسفم که همکارانشون اکثرا اينطور نيستند
محمد‏ ‏پيرو‏ ‏امام‏ ‏خامنه‏ ‏اي
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
با‏ ‏تشکر‏ ‏از‏ ‏جناب‏ ‏آقاي‏ ‏مهر‏ ‏محمدي،پرديس‏ ‏رسول‏ ‏اکرم‏ ‏اهواز‏ ‏يکي‏ ‏از‏ ‏مراکزي‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏برنامه‏ ‏صبحگاهي‏ ‏دارد.من‏ ‏رشته‏ ‏دبيري‏ ‏فيزيک‏ ‏هستم‏ ‏ما‏ ‏در‏ ‏اين‏ ‏مرکز‏ ‏آزمايشگاه‏ ‏مجهز‏ ‏نداريم‏ ‏لطفا‏ ‏پيگيري‏ ‏کنيد.درخصوص‏ ‏تشکل‏ ‏سياسي‏ ‏اجازه‏ ‏تشکيل‏ ‏انجمن‏‏ ‏اسلامي‏ ‏مستقل‏ ‏را‏ ‏به‏ ‏ما‏ ‏نمي‏ ‏دهند
2
0
محمد‏ ‏پيرو‏ ‏امام‏ ‏خامنه‏ ‏اي
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
ما‏ ‏دانشجويان‏ دبيري‏ ‏فيزيک‏ ‏‏حضرت‏ ‏رسول‏ ‏اکرم‏ ‏اهواز‏ ‏آزمايشگاه‏ ‏مجهز‏ ‏نداريم‏ ‏بيشتر‏ ‏شبيه‏ ‏مخروبه‏ ‏است.
2
0
بدون نام
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳
لطفا‏ ‏به‏ ‏کيفيت‏ ‏آموزش‏ ‏نيز‏ ‏توجه‏ ‏کنيد.مکان‏ ‏پرديس‏ ‏رسول‏ ‏اکرم‏ ‏اهواز‏ ‏خيلي‏ ‏بد ‏است‏‏ ‏هر‏ ‏شب‏ ‏يا‏ ‏حتي‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏صداي‏ ‏رگبار‏ ‏تير‏ ‏مي‏ ‏ايد ‏
2
0
پرديس فاطمه الزهرا يزد
۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
اين که چيزي نيست اينجا هم روز و شب قطار رد ميشه تازه وقتي به دانشگاه ما ميرسه سوت ميکشه .....مرغ و سگ و خروس هم تا دلت بخواد اينجا هست
هما
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴
بله آزادي انديشه آن هم فقط در حوزه اي که خودشان مي خواهند !!!!!!!
تشکل هاي سياسي را که اصلا دانشجوهاي ما نشنيده اند؛برايشان مضر است ؟؟!!!
آقايان اين را بدانيد که تا زماني که زيرساخت هاي لازم براي ايجاد يک دانشگاه نداريد نبايد چنين اقدامي اتجام دهيد .
در هر اتاق خوابگاه اين در ظاهر دانشگاه هاي شما بعضا12 نفر حضوردارند حالا با ورود دانشجوهاي جديد بهمن ماه قرار است چه اتفاقي براي اتاق ها بيفتد خدا مي داند !!!
و اما حقوق چرا از همان اول کسر نمي شود
به ما بگوييد مثلا حقوق شما180 هزار تومان است بقيه را به دانشگاه بدهيد تا اين قدر نگويند بودجه نداريم .
و اما اين چه سياستي است که اساتيد يک دانشگاه حتما بايد قبلا معلم باشند معلماني که اصلا در حد يک استاد نيستند چرا نبايد ساير اساتيد حاضر باشند؟؟؟؟
11
1
يکي همين ورا
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴
بند آخر ... حقيقت ندارد
برنامه هاي فرهنگي چنداني وجود ندارد
مثل اين که ايشون از اوضاع توتاليتر دانشگاه فرهنگيان نسبتا رضايت دارند!!
انتخاب واحد حق دانشجوي کارشناسي مي باشد ...ايشون مي فرمايند در تحصيلات تکميلي معمولا انتخاب واحد نداريم ... درسته ولي در تحصيلات تکميلي ، نقش استاد خيلي کم رنگ هست و اهميت چنداني ندارد ولي در مقطع کارشناسي چنين نيست
ايشون زحمت بکشند جلوي واحددهي هاي ناعاقلانه رو بگيرند ... ارايه دروس خارج از چارت و مازاد و برچارت ... ترم اول طبق چارت بايد 18 واحد ميخونديم ولي 22 واحد بهمون درس دادند که از اين ميان فقط 4 واحدش تخصصي بود و بقيه عمومي!!
7
1
پرديس فاطمه الزهرا يزد
۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
ترم اول خفه شديم.....عصاره شديم بس که سخت بود......بي فکري محض بود
يکي همين ورا
-
۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶
به نظرم اگه دانشگاه فرهنگيان بره زيرنظر وزارت علوم و رؤسا و اساتيد اش توسط اين وزرات منصوب بشه مشکلات کمتر ميشه چون نگاه مسئولين آموزش و پرورش هيچوقت مثل دانشگاه نخواهد بود و هميشه نگاه مسئولين آ.پ به دانشگاه فرهنگيان مانند يک مدرسه شبانه روزي مي باشد نه بيشتر و تحت فشار گذاشتن اين مسئولين مثل خوردن داروي مسکن مي باشد
مشکل بايد از ريشه حل بشه
12
1
رضا (دانشجو بهبهان)
-
۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶
بله همه چي آرومه من چقد خوشحالم…

اين ورد زبون همه دانشجويان دانشگاه سرهنگيان! ببخشيد فرهنگيان است…

شايدم بعضي ها اينو بگن

همه چي داغونه من چقد بيچارم…

از اين دوحال خارج نيست. کم مونده اينجا دم در برا رئيس ايست خبر دار بدن … کل روز در هنگ بسته تا خداي نکرده سربازي فرار نکنه.
4
0
يکي از دانشجومعلم هاي مملکت
-
۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۹
تشکل سياسي که چه عرض کنم؟!
محاله شما يه اظهار نظر ساده ي سياسي بکنين انوقت تمام آدم هاي اونجا از دانشجو معلمش گرفته تا استادش بت ميگن:
ما رو به سياست چه؟
لطفا بحث سياسي نکنيد!
منظورم از حرف سياسي جبهه گيري و جناح بندي نيس، ابدا. اکثر مواقع مربوط ميشه به استکبارستيزي و توجه به خواسته هاي رهبري
اينا تو پرديس ما حرف سياسي ممنوعه حساب ميشن.
تا خواستي يه کار فرهنگي بکني بايد قبل از اون مدير تاييد کنه کارتو تا مبادا زير سوال حراست قرار بگيره
بله درسته مدير اين کار رو ميکنه، ما که معاون فرهنگي نداريم
باز خدا رو شکر حقوق بگيريم و کارمون لنگ بودجه ي امور فرهنگي نداشته نمي مونه
کرسي آزاد انديشي هم نداريم ان شاء الله ترم ديگه خودمون اقدام مي کنيم برا برگزاريش
اينجا هر کلاس يا دوره اي مثه آموزش فوتوشاپ، عکاسي، وبلاگ نويسي و ... مطالبه کني خودت بايد بري آدماشو جمع کني اونم با هزينه ي خودت! برعکس دانشگاه هاي ديگه که خود دانشگاه ميزاره ميگه فقط بياين اونم با هزينه ي کم!
از اينترنت که ديگه نپرسين چون نه فقط اينکه خوابگاه مجهز به اون نيس، بلکه کل 300 نفر دانشگاه فقط با هشت ها کامپيوتر از رده خارج شده که نت اونا هم قطع و وصل ميشه ترم رو سر ميکنن. تازه موقع امتحانا همين سايت کم امکانات رو مي بندن!
درد دلا فراتر از ايناست سرتونو به درد نمي يارم
فقط از خدا ميخوام بمون صبر بده و به دانشگاه توفيق بهبودي!
1
0
بدون نام
-
۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
تو پرديسي که ماهستيم گزينه ي صرفا خوابگاها برداشتن.ميخواستم بدونم همه جا اين جوريه ؟و علتش چيه؟
0
0
پرديس فاطمه الزهرا يزد
۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
سلام ما هم اينجوريه چون اکثر بچه ها اين گزينه رو زدن مسولا هم ديدن به صرفشون نيست گزينه رو حذف کردن عزيزم الان همه فکر خودشونن کي به ما اهميت ميده
پربازدیدترین آخرین اخبار