کد خبر:۲۹۱۰۰۹
توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛

جشنواره عکس شهروندی «قاب حماسه» برگزار می شود

جشنواره عکس شهروندی «قاب حماسه» با موضوع ثبت حماسه حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود.
جشنواره عکس شهروندی «قاب حماسه» برگزار می شود

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، این جشنواره در قالب تک عکس های عموم مردم که با موضوع راهپیمایی روز بیست و دو بهمن ماه گرفته شده اند، برگزار خواهد شد و پس از داوری آثار با اهدای 22 ربع سکه بهار آزادی از برگزیدگان مسابقه قدردانی می شود.

 

هر شرکت کننده می تواند حداکثر تعداد 5 عکس را به دبیرخانه جشنواره ارسال کند. تمامی عکس ها باید فاقد قاب بوده و با فرمت jpg،png وgif با حجم حداکثر 512 کیلوبایت ارسال شوند.

 

علاقمندان می توانند ضمن دریافت و تکمیل فرم شرکت در جشنواره «قاب حماسه» از طریق پرتال سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی www.farhangsara.ir  تصاویر خود از این حماسه پرشور را که با انواع دوربین یا تلفن­های همراه خود گرفته­اند، از طریق همین پرتال یا نشانی پست الکترونیک  1837.farhangsara.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند و یا عکس های خود را بر روی لوح فشرده به واحد روابط عمومی نزدیک ترین فرهنگسرای محل زندگی خود ارائه دهند.

 

مهلت ارسال تصاویر به جشنواره «قاب حماسه» از روز 22 تا 30 بهمن ماه تعیین شده است و مراسم اختتامیه این جشنواره و تجلیل از برگزیدگان در نیمه اول اسفند ماه برگزار می شود.

 

جشنواره عکس «قاب حماسه» با هدف ثبت حماسه پرشکوه حضور مردم در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، آمیختن هنر با آرمان های انقلابی و تلاش در راه گسترش فرهنگ و ارزش های انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

 

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با سامانه تلفن گویای 1837 تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار