کد خبر:۲۹۲۹۶۷
پس از چند سال انتظار؛

انگشتان قطع شده کودکان گاودانه درمان می شود

دبیر شورای اجرایی موسسه دانشجویی مرهم از درمان انگشتان قطع شده کودکان گاودانه، پس از 3 سال انتظار خبر داد.

محمد علی کیانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، گفت: پس از سه سال انتظار و با توافق و حمایت دکتر فرحناز رافع رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور و دکترکلانتر هرمزی رئیس بیمارستان 15 خردداد تهران، کودکان قطع عضوی روستای گاودانه در  تهران درمان می شوند.


دبیر شورای اجرایی موسسه نذر فرهنگی –درمانی مرهم افزود: در سال 90 دکتر کلانتر هرمزی استاد جراحی پلاستیک دانشگاه شهید بهشتی و تیم متخصصین همراه ایشان به روستای گاودانه آمدند و پس از ویزیت بیماران از اعلام آمادگی خود برای درمان رایگان بیماران این روستا خبر دادند.اما پس از آن علی رغم تلاش های  دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی مقیم تهران و نیز  دکتر کلانتر هرمزی درمان مردم این روستا عملی نشد.


وی به تلاش های صورت گرفته در این خصوص اشاره کرد و گفت: با تلاش های صورت گرفته از طرف دانشجویان گروه مرهم در تهران، دکتر فرحناز رافع رئیس جمعیت داوطلبان سازمان هلال احمر کشور از این جریان آگاه شده و شخصا 21 بهمن ماه سال جاری به روستای گاودانه آمدند و از نزدیک در جریان قرار گرفتند.


کیانی افزود: همچنین دوستان ما در گروه مرهم با دکتر کلانتر هرمزی هماهنگی های لازم را انجام دادند و این خیر  نیز معاینه و درمان رایگان دانش آموزان گاودانه را در بیمارستان 15 خرداد پذیرفت.


وی ادامه داد: این دو خیراندیش روز 21 بهمن ماه امسال در روستای گاودانه در طی تماسی تلفنی به توافق کامل برای انتقال ، اسکان و درمان کودکان روستای گاودانه دست یافتند.


کیانی گفت: به زوی کاروانی از این کودکان برای درمان به تهران اعزام و تحت مراقبت های پزشکی به صورت رایگان مداوا می شوند.

 

لازم به ذکر است روستای گاودانه در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نداشتن پل، با کمک وسیله ای به نام «گرگر» از رودخانه عبور می کردند که منجر به قطع انگشتان کودکان و برخی از بزرگسالان این روستا شد و با وجود رسانه ای شدن این موضوع در سال 90، اقدام قابل توجهی برای درمان کودکان این روستا صورت نگرفته بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار