به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد ودود حیدری صبح امروز در جمع دانشجویان نخبه بسیجی دانشگاههای کشور در هتل آزاد مشهد بیان کرد: دانشجویان ابتدای ورود به دانشگاه باید به یک جمع بندی منطقی برسند تا بدانند چگونه می توانند به کشور و خانواده خود خدمت کنند.
وی ادامه داد: دانشجویانی که توانسته اند مسیر حرکت خود را تغییر دهند همواره وجود داشته اند و ما دانشجویانی را داشته ایم که در سطوح بالای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و غیره به درجاتی رسیده اند و این امر به دلیل ویژگی های شخصیتی خودشان بوده و بستگی به این داشته است که چگونه این ویژگی ها را به منصه ظهور رسانده اند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه دانشجویان علاوه بر درس خواندن باید دیگر فعالیت های اجتماعی را دنبال کنند، تصریح کرد: امروز اتفاقات بسیاری در عالم رخ می دهد؛ بنابراین انسان های تک بعدی در زندگی موفق نخواهند بود.
حیدری افزود: بنابراین دانشجویان از همان روزی که وارد دانشگاه می شوند باید عهدی با خود ببندند که با دوران دبیرستان خود متفاوت باشند و علاوه بر روحیه نشاط، فعالیت های جدی را فراموش نکنند.
وی تأکید کرد: ما دچار یک عقب افتادگی تاریخی شده ایم، در حدود 200 تا 300 سال گذشته زمانی که غرب در کنار آفات خود دنبال پیشرفت بود پادشاهان ایران یک قُل، دو قُل بازی می کردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تأکید بر اینکه تفاوت ما با غرب علاوه بر دینداری غفلت ما و هوشیاری آنان است، بیان داشت: یکی از بزرگترین اقداماتی که امام راحل (ره) انجام دادند این بود که این غفلت را متوجه شدند و در کنار مبانی که غرب ارائه میدهد عنوان کردند ما نیز حرفی برای گفتن داریم.
حیدری بیان داشت: غرب خیلی زودتر طی کردن مسیر پیشرفت را آغاز و تمام مبانی دنیا را آنگونه که می پسندید تعریف کرد؛ بنابراین خود را مرکز عالم میداند.
وی افزود: امروز در دانشگاه های ما یک خودباختگی بخصوص در رشته های علوم انسانی وجود دارد و این خودباختگی ناشی از همین عقب افتادگی ما از تاریخ است، چه کسی گفته سخنان مارکس و دیگر اندیشمندان غرب تمام علم عالم است، سخنان آنان ارزشمند است؛ اما شرق نیز صاحب کتاب و نظریه بوده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه دانشگاه محیطی کاملاً جدی است، تصریح کرد: ادعای بسیج دانشجویی این است که به این هدف بزرگ یعنی داشتن حرف در دنیا برسد.
حیدری با طرح این سوال که چرا امام (ره) دستور تشکیل بسیج دانشجویی را بعد از جنگ میدهد، تاکید کرد: بسیج دانشجویی خود یک مکتب و ایدئولوژی و یک نگاه است و به دنبال این است که مسیر انقلاب را خود جلو ببرد نه دیگران.
وی با بیان اینکه رهبر از ابتدای سال جاری 24 بار عنوان استحکام ساخت درونی نظام را به کار برده اند، خاطرنشان کرد: باور ما این است که چنانچه خواهان ایستادن در دنیا هستیم راهی جز این نداریم و باید از درون خودمان را بسازیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: بزرگترین استراتژیست ما در دوران جنگ شهید باقری 27 ساله بود و عمده فرماندهانی که جنگ را هدایت میکردند بسیار جوان بودند؛ بنابراین خود را دست کم نگیرید.
حیدری در پایان خطاب به دانشجویان گفت: خود را جزو موثر جامعه بدانید مطمئنا بخشی از شما آینده نظام را پیش خواهید برد؛ بنابراین توانمندیهای خود را بشناسید و علاوه بر زحمت تقوا پیشه کنید.