آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۲۶۲
عشایری بیان کرد:

تغییر نگرش باید در دانشجویان پزشکی ایجاد شود

متخصص نوروساینس گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال این هستیم که یک تغییر نگرشی در دانشجویان پزشکی ایجاد شود و آموزش و پژوهش در مراحل بعدی اهمیت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسن عشایری، متخصص نوروساینس در جشن افتتاحیه دانشجویان فرهیخته بین الملل که در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد، گفت: اصل دانشگاه ایران برای دانشجویان اصل تغییر بینش و نگرش است، دانش آموزانی که از امروز به دانشجو تبدیل شده اند باید یک تغییر نگرشی  در رفتارهایشان  داشته باشند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ساختار شخصیتی دانشجو باید یکپارچه شود و دانشجویان پزشکی باید آماده خدمت رسانی به مردم شوند و دانش در دانشگاه باید با هیجانات و وجدان افراد یکی شود.

عشایری در ادامه تصریح کرد: شناخت بدون داشتن وجدان کاری فایده ای ندارد و ما به دنبال آموزش دانشجویان هستیم که علاوه بر داشتن دانش وجدان کاری مناسب این رشته را نیز داشته باشند.

 

متخصص نوروساینس در مورد هدف این دانشگاه در مورد آموزش دانشجویان بیان کرد: هدف دانشگاه باید همزیستی باشد یعنی دانشجویان بتوانند در خوابگاه ها همدیگر را تحمل کنند یعنی علاوه بر داشتن دانش و اگاهی پزشکی دانشجویان با همدیگر همبستگی و همدلی کافی داشته باشند و بتوانند به خودشکوفایی برسند و در مرحله بعدی دانشجویان به پزشکان حاذقی تبدیل شوند که بتوانند مشکلات جامعه را برطرف کنند.

 

وی به اساتید توصیه کرد که به ارتباط با دانشجویان اهمیت بدهند و مشکلات دانشجویان را گوش کنند؛ این در حالی است که در دانشگاه ایران بیشترین موضوعی که برای استادان اهمیت دارد، شکوفایی دانشجویان است و هنگامی که مشکلاتی از دانشجویان برطرف نشود، نمی توان امید داشت که پزشک حاذقی از دانشگاه خارج شود، پس این تصور اشتباهی است که تنها به آموزش دانشجویان توجه داشته باشیم.

 

عشایری در پایان به خانواده ها توصیه کرد که اضطراب خانواده ها جای خود را به نظارت درست و صحیح بدهد؛ این نظارت نباید به دخالت تبدیل شود؛ چرا که دانشجویانی که وارد دانشگاه می شوند به یک سطح علمی و اعتقادی رسیده اند و می توانند بهترین تصمیمات را برای خود بگیرند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار