کد خبر:۲۹۴۷۳۳
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کازرون:

اساتید موافق توافقنامه ژنو حاضر به مناظره با سعید زیباکلام نشدند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کازرون گفت: مسئولان وزارت خارجه و برخی از اساتید موافق توافقنامه ژنو دانشگاه، حاضر به مناظره با سعید زیباکلام نشدند.

هادی صحرابان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به سخنرانی سعید زیبا کلام در دانشگاه های آزاد و سلمان فارسی کازرون گفت: قرار بود این برنامه  به شکل مناظره برگزار شود که برخی از مسئولان وزارت خارجه و برخی از اساتید موافق توافقنامه ژنو دانشگاه، حاضر به مناظره با دکتر زیباکلام نشدند و این برنامه به شکل سخنرانی به همراه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های کازرون ادامه داد: زیبا کلام ساعت 8:30 صبح روز سه شنبه، 6 اسفند در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد و ساعت 14:30 همان روز در سالن اجتماعات دانشگاه سلمان به تبیین «توافق نامه ایران با کشورهای 1+5» خواهد پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
خوب معلومه
حرفي براي گفتن ندارن
14
1
پربازدیدترین آخرین اخبار