آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۵۱۰۳
فرهمندپور در نشست خبری:

دفتر امور زنان وزارت کشور فعالیت اجرایی ندارد/ مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان افزایش می‌یابد

مشاور وزیر کشور در امور زنان گفت: دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور عملکرد مستقیمی در حوزه اجرایی ندارد و تنها به دنبال ارتقای دانش و بینش هستیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فهیمه فرهمندپور، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در نشست خبری که در وزارت کشور برگزار شد، گفت: متاسفانه در این حرفه فقط زنان دغدغه امور مربوط به زنان و خانواده را دارند، در صورتی که باید تمام کشور و تمام مسئولان دغدغه این امور را داشته باشند؛ چون امور مربوط به زنان به بنیان‌های خانواده نیز ارتباط دارد.
 
وی افزود: آگاهی و اطلاع مسئولان و استانداران از وضعیت امور زنان در کشور کم است، در صورتی که باید دولت احساس پاسخگویی بیشتری داشته باشد. نگاه به امور زنان و خانواده باید در سطح کلان کشوری صورت بگیرد؛ این در حالی است که رهبر جمهوری اسلامی در این خصوص معتقدند که هر چه در حوزه زنان و خانواده سرمایه گذاری کنیم ضرر نکرده‌ایم، بلکه این سرمایه‌گذاری به جامعه بازمی‌گردد.
 
فرهمندپور در مورد رویکرد دولت یازدهم در زمینه زنان و خانواده گفت: توجه به حوزه زنان یکی از شعارهایی بود که رئیس دولت در زمان انتخابات به آن اشاره کرد و این دغدغه هم اکنون در ذهن دکتر روحانی وجود دارد؛ وی معتقد اشت که باید کار کارشناسانه و دقیقی در این زمینه انجام بشود. خوشبختانه در حال حاضر اقبال بزرگی در خصوص فعالیت در حوزه زنان و خانواده به وجود آمده است.
 
مشاور وزیر کشور در حوزه زنان و خانواده در ادامه تصریح کرد: اقداماتی که باید در حوزه زنان صورت بگیرد افزایش امنیت، افزایش مشارکت اجتماعی، افزایش مشارکت سیاسی و غیره است که برای رسیدن به این منظور برنامه تسهیل گری، یکپارچه ‌سازی و سیاست‌گذاری را ایجاد کرده‌ایم.
 
وی به چشم انداز وزارت کشور اشاره کرد و گفت:‌ چشم انداز وزارت کشور در امور زنان و خانواده این است که این دفتر بتواند در سال 1404 به بازوی قوی این وزارتخانه تبدیل شود و در نظارت و هماهنگی میان سازمان‌ها، فعال‌تر و پویاتر عمل کند.
 
فرهمندپور به رویکردهای جدید این دفتر اشاره کرد و گفت: دفتر زنان و خانواده سعی می کند از عملکرد مستقیم پرهیز کند، یعنی از ورود به بخش‌های اجرایی خودداری کند و به دنبال ارتقای دانش و بینش باشد، به همین خاطر یک تیم قوی در این حوزه در زمینه‌های ثبت و ستاد تشکیل داده‌ایم.
 
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: در 31 استان کشور دفتر امور زنان و خانواده را فعال کرده‌ایم و تقویت این دفترها و تعامل با سایر دستگاه‌ها موجب شده است که ما به رویکرد جدیدی در زمینه ارتقای کارگروه‌های زنان وخانواده در استان‌ها دست یابیم.
 
وی در ادامه افزود: این کارگروه‌ها از بالاترین ظرفیت‌های ممکن در حوزه زنان برخوردارند. شناسایی ظرفیت‌های انسانی در سطح کشور یکی از اقداماتی است که باید توسط این کارگروه‌ها صورت بگیرد، ولی متاسفانه ما در این بخش عملکرد مناسب و خوب نداشته‌ایم و بانک اطلاعلاتی در مورد سرمایه‌های انسانی کشور در اختیار نداریم.
 
فرهمندپور با اشاره به حضور زنان در فعالیت‌های مدیریتی گفت: نداشتن اطلاعات و آمار درست در مورد زنان واجد شرایط موجب شده است که نتوانیم از توانایی زنان در حوزه مدیریت استفاده کنیم.
 
معاون وزیر کشور در امور زنان در پایان گفت: فردا وزارت کشور میزبان مدیران کل دفاتر امور زنان استانداری‌های کشور است و این اولین نشست کل دفاتر امور زنان در دولت یازدهم می باشد، به این ترتیب یک هماهنگی وسیعی در سال 93 در حوزه زنان ایجاد می‌شود و سال آینده ما شاهد تحولات جدی در امور زنان هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار