بهترین راه ترویج سبک زندگی اسلامی، الگو قرار دادن زندگی پیامبر(ص) است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حجت الاسلام حبیبیان شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه یزد با اشاره به اهمیت توجه به قرآن در زندگی گفت: در حقیقت قرآن کتابی است که شکی در آن نیست و به تعبیر امیرالمومنین(ع) ظاهر و باطن آن عمیق است.
وی با اشاره به سبک زندگی اسلامی افزود: رهبر معظم انقلاب در این سال ها در خصوص سبک زندگی صحبت کرده اند و ما نیز باید با عمل به قرآن در جهت ساختن دنیا و آخرت خود گام برداریم و با مطالعه زندگانی پیامبر اکرم(ص) و ائمه(ع) سبک زندگیمان را اسلامی و قرآنی کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز استان یزد خاطرنشان کرد: معصومان در زندگانی خود سه نوع رفتار را انجام می دادند که شامل رفتارهای اختصاصی و مربوط به زندگی خصوصیشان، امور رفتاری مربوط به زمان های خاص و همچنین رفتارهای عامی مربوط به هر زمان و مکانی است که قسمت سوم این نوع رفتارها بسیار مناسب در راستای سبک زندگی اسلامی است.
حبیبیان گفت: ما امروز می توانیم با ترویج سبک زندگانی پیامبر اکرم(ص)، سبک زندگی اسلامی و قرآنی را در جامعه ترویج دهیم و از این طریق توشه دنیوی و اخروی برای خود برگزینیم.
وی تصریح کرد: ایجاد محبت، رعایت احترام به دیگران، نادیده گرفتن لغزش ها، صله رحم، احسان به خویشاوندان، تشویق به کار نیک و تقبیح کار ناپسند از نمونه های رفتار پیامبر(ص) بوده است که ما می توانیم در دانشگاه ها نیز این سبک را ترویج داده و در راستای تعالی جامعه گام برداریم.