آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۵۶۵۵

«قند پهلو» ویژه برنامه تحویل سال شد

فینال مسابقه‌ «قند پهلو» به عنوان ویژه برنامه تحویل سال نوروز 93 شبکه آموزش به روی آنتن می‌رود.
«قند پهلو» ویژه برنامه تحویل سال شد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فینال فینالیست‌های «قند پهلو» 29 اسفند ماه با حضور شاعران طنزپرداز از ساعت 16 به مدت پنج ساعت پخش می‌شود.

 

در این ویژه برنامه در قالب آیتمی با عنوان «پرونده سازی» به پرونده کاریکاتورهایی که در طول 35 سال گذشته در نشریات مختلف از جمله «گل آقا»، « خورجین» و ... چاپ شده است، پرداخته می‌شود. همچنین بزرگداشتی برای چهره‌های خدمتگزار در عرصه مکتوب برگزار می‌شود.

 

آیتم «لبخند منتشره» نیز بخش دیگری از این ویژه برنامه است که کتاب‌های طنز را مرور می‌کند. از کتاب «قند پهلو» نیز رونمایی خواهد شد.

 

به گفته‌ی تهیه‌کننده این برنامه، جایزه‌ی فینالیست برگزیده‌ ماهی دودی طلایی است و سری جدید آن نیز از 27 اسفند تا 12 فروردین به روی آنتن می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۷
به به به به به !!!!!!!!!!! بهتر از این نمیشه !!!!! واقعا لیاقتشو داشتن ... دمشون گرم ..........
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار