آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۶۱۹۰
اوباما در گفت‌وگو با کرزای خبر داد

احتمال خروج کامل نظامیان آمریکایی از افغانستان تا پایان سال جاری

اوباما در گفت‌وگوی تلفنی با کرزای گفت که ممکن است همه نظامیان آمریکایی تا پایان 2014 از افغانستان خارج شوند.
احتمال خروج کامل نظامیان آمریکایی از افغانستان تا پایان سال جاری

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، باراک اوباما در گفت و گو با حامد کرزای گفت که احتمال خروج همه نیروهای آمریکایی از افغانستان تا پایان سال جاری وجود دارد.

 

به گزارش «بی. بی. سی»، اوباما که طی تماس تلفنی با کرزای گفت و گو کرد، وی را که تا کنون از امضای قرارداد امنیتی با واشنگتن امتناع کرده است، تهدید کرد و گفت: ممکن است همه نیروهای آمریکایی تا پایان سال جاری از افغانستان خارج شوند.

 

او تصریح کرد که به وزارت دفاع دستور داده است مقدمات لازم برای خروج همه نظامیان آمریکایی از افغانستان تا پایان سال را فراهم کند.

 

این در حالی است که ایالات متحده همچنان به دنبال امضای قرارداد امنیتی با کابل و حضور محدود نیروهایش در افغانستان پس از پایان سال 2014 است، اما کاخ سفید اعلام کرده که با تاخیر در امضای قرارداد امنیتی واشنگتن - کابل، احتمال خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان بیشتر می شود.

 

حامد کرزای با وجود موافقت لویی جرگه با امضای قرارداد امنیتی، از امضای آن خودداری کرده و خواستار اعمال پیش شرط هایی از جمله پایان دادن به حملات هوایی شبانه آمریکا در افغانستان، برای امضای این قرارداد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار