کد خبر:۲۹۶۶۳۲
دبیر جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی:

گرایش فارغ التحصیلان به مشاغل دولتی افزایش یافته است

دبیر جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما مفهوم تبدیل علم به کالا را درستی درک نکرده‌اند گفت: این امر به این دلیل است که اکثر ...

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سروش علیمردانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه اختتامیه جشنواره کسب وکار شرق کشور و افتتاحیه مرکز رشد فناوری‌های فرهنگ و زیارت در پارک علم و فناوری این شهر بیان کرد: امسال چهارمین جشنواره فناوری‌های شیخ بهایی برگزار شد و سال جاری برای نخستین بار جشنواره‌های طرح‌های ایده پردازانه کسب و کار در قالب جشنواره‌های منطقه‌ای برگزار شده است.


وی ادامه داد: بر این اساس جشنواره منطقه شرق در خراسان رضوی، غرب در همدان، جنوب غرب در خوزستان، شمال غرب در گیلان و جنوب در فارس برگزار می‌شود.


علیمردانی ابراز داشت: معمولا حدود 400 تا 500 طرح به جشنواره فناوری شیخ بهایی ارسال می‌شود که از این بین حدود 55 طرح از آن خراسان رضوی است.


وی با اشاره به این‌که استان خراسان رضوی بیشترین ارسال طرح را به جشنواره دارا می‌باشد و به همین دلیل به عنوان نخستین جشنواره کسب و کار منطقه‌ای شناخته شده است تصریح کرد: تهران، اصفهان و فارس رتبه‌های بعدی را دارای هستند.


دبیر جشواره شیخ بهایی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش ضریب نفوذ طرح های فن آفرینی و ایده های خلاقانه و سوق دادن این ایده ها به سمت تجاری سازی و کسب درآمد های اقتصادی برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: هر ساله تعداد زیادی از طرح‌هایی که ارسال می‌شوند به مرحله تجاری سازی می‌رسند.


دبیر جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در این راستا با آن مواجه هستیم این است که در دانشگاه‌های ما مفهوم تبدیل علم به کالا جایگاه نیافته است.


علیمردانی افزود: این امر به این دلیل است که اکثر فارغ التحصیلان دانشگاهی بیشتر به سمت مشاغل دولتی روی می‌آورند و به دنبال ریسک و کارهای فناورانه نیستند.


وی تاکید کرد: هر ساله شاهد ارائه طرح‌هایی با کیفیت به جشنواره هستیم البته از لحاظ کمی نیز جشنواره رو به رشد است اما این رشد آنچنان که باید نیست.


دبیر جشنواره فناوری شیخ بهایی با اشاره به این‌که کسب و کار تنها مربوط به اشتغال نیست خاطرنشان کرد: کسب و کار مربوط به مسائل فرهنگی نیز می‌باشد و به مسائل فرهنگی باید بیشترین توجه صورت گیرد.


علیمردانی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: شهر مشهد باید به گونه‌ای باشد که هم از لحاظ معماری و هم دیگر مسائل در شان امام رضا(ع) باشد تا زائرانی که به این شهر می‌آیند از لحاظ سلامت معنوی بیمه شوند.


وی با بیان این‌که بخش خصوصی باید در رابطه بیشترین فعالیت را داشته باشد تصریح کرد: امروز مشهد ظرفیت این را داراست که بتواند در تمامی ابعاد قطب کشور و منطقه باشد.


دبیر جشنواره فناوری شیخ بهایی افزود: اما امروز با شاخصه‌هایی که مشهد را تبدیل به قطب می‌کنند فاصله داریم و در این راستا مدیران ارشد کشور و استان باید بیشترین توجه را داشته باشند.


علیمردانی در پایان بیان کرد: متاسفانه امروز ماندگاری زائر نسبت به گذشته کاهش یافته است و یکی از این مسائل مربوط به اقتصاد می‌شود زیرا اکثر مسافران توان رفتن به هتل را ندارند که در این راستا تمامی دستگاه‌ها باید فضایی را در شهر فراهم کنند که زائر احساس امنیت کند. 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار