
کد خبر:۲۹۷۴۵۷
اعزام اولین کاروان دانشجویی خراسان جنوبی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اولین کاروان دانشجویی خراسان جنوبی در قالب 120 دانشجوی خواهر روز گذشته از دانشگاه پیامنور بیرجند به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
امیر آخوندی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: اولین کاروان دانشجویی خراسان جنوبی در قالب 120 دانشجوی خواهر روز گذشته از دانشگاه پیامنور بیرجند به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور اعزام شدند.
وی افزود: این دانشجویان در قالب سه دستگاه اتوبوس و به مدت هفت روز به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند گفت: این دانشجویان بعد از زیارت امامزاده حسین ابن موسی الکاظم طبس و بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی شیراز برای زیارت مناطق عملیاتی جنوب کشور وارد استان خوزستان خواهند شد.
آخوندی تصریح کرد: دانشجویان در این سفر از مناطق عملیاتی اروند کنار، خرمشهر، شلمچه، طلائیه، هویزه، دهلاویه، چزابه و فکه بازدید می کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.