علی رمضانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، بیان داشت: به منظور افزایش کار آمدی دانش آموختگان دانشگاهی در زمینههای تولیدات دانش بنیان و افزایش توانمندی کارآفرینی آنها لازم است تدابیری اندیشیده شود تا بخشهای خصوصی و دولتی حداقل 10 درصد از دانشجویان برجسته را در مقطع کارشناسی بورسیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: توجه به استقرار مراکز پژوهشی، دانشگاهی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی مهم در شهرهای کوچک باید مورد توجه تصمیم گیران کشور باشد تا توزیع جغرافیایی جمعیت و دانش آموختگان مناسب شود.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: باید شرایطی فراهم کنند تا جوانان کشور متناسب با توانمندی و علاقه، مسیر آینده خود را انتخاب کنند.
رمضانی گفت: دانشجویان باید بدانند روشهای ارائه شده در منابع علمی بهترین روش نیستند و باید همیشه در پی یافتن بهترین روشها بود.
وی با بیان اینکه شیمی در زندگی همه موجودات تاثیر دارد، افزود: شیمی در ارتقای کیفیت زندگی بشر، ارتقا سطح بهداشت جامعه، افزایش محصولات کشاورزی و تامین غذا، افزایش کیفیت و کمیت تامین مسکن، پوشاک، دارو، آب و بسیاری از نیازهای جوامع نقش کلیدی و مهمی دارد.
این استاد دانشگاه شیمی را علمی گسترده و بسیار وسیع دانست و گفت: شیمی در حیطه آموزشی، گسترش مرزهای دانش و تحقیقات بنیادی وضعیت مناسبی دارد؛ از این رو در 35 سال اخیر نیروی انسانی از نظر کیفی و کمی به تعداد کافی در این حوزه تربیت شده است.