کد خبر:۲۹۸۶۳۷
احدی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مبادا حضور اشتون در ایران استقلال ما را زیر سوال ببرد/ موضع‌گیری اشتون از نقض توافقنامه ژنو

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور درباره حضور اشتون در ایران گفت: اگر این حضور خوب است چرا در مرحله عمل تأثیری نمی‌گذارد؟ یا وقتی توافقنامه ژنو مطرح می‌شود و آمریکایی‌ها آن را نقض می‌کنند، چرا اشتون درباره این توافقنامه موضع‌گیری نمی‌کند.

احدی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره حضور اشتون در ایران و تأثیر آن بر روابط ایران با اتحادیه اروپا گفت: وجود اشتون در کشور و روی کار آمدن دولت تدبیر و امید گشایش خاصی در سیاست خارجی ما ایجاد کرده است، به طوری که پیش از این هیئت های اروپایی از جمله انگلستان، ایتالیا و شخصیت های دیگر وارد ایران شدند.

 

وی با بیان اینکه سوال ما از وزارت خارجه این است که حضور هیئت های پارلمانی چه حاصلی دارد، خاطرنشان کرد: برای ما سوال است که حضور این هیئت ها چه ثمره ای برای ما خواهد داشت ممکن است مجدداً آنها بحث سیاست چماق و هویج را در پیش بگیرند و از سوی دیگر با سیاست تهدید محور، مردم، انقلاب و نظام را مورد تهدید قرار دهند؛ همچنین با ژست دیپلماتیک در کشور حضور پیدا کنند و خود را طرفدار حقوق بشر نشان دهند.

 

احدی با اشاره به اینکه موضوع عزت ملی و حفظ استقلال بسیار حائز اهمیت است، ابراز داشت: همان گونه که مقام معظم رهبری فرموده اند ما مخالفتی با جهانی شدن و داشتن رابطه با کشورهای دیگر نداریم، اما مبادا استقلال ما زیر سوال برود، مبادا حضور این افراد مانند هیئت پارلمانی باعث تکرار حوادثی از جمله بی احترامی به هاشمی رفسنجانی و دیدار با سران فتنه شود.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه تأثیر مثبت حضور اشتون در ایران را باید در مذاکرات عملاً ببینیم، تصریح کرد: حضور هیئت ایرانی در کشورهای مختلف و همچنین در ایران باید تأثیراتی بر روابط عمل گرایانه ما داشته باشد، ما نمی توانیم صرفاً حضور این افراد در ایران را مثبت بدانیم، اگر حضور خوب است چرا در مرحله عمل تأثیری نمی گذارد، یا اینکه وقتی توافقنامه ژنو مطرح می شود که به صراحت آمریکایی ها آن را نقض می کنند، چرا خانم اشتون درباره توافقنامه ژنو موضع گیری نمی کند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علي
-
۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۱
آخه اين کجاي رسم ديپلماتيکه که وزير امور خارجه يک کشور به جاي اينکه با زبان رسمي کشورش (اونهم در کشور خودش) از زبان انگليسي استفاده کنه .چنين چيزي سابقه نداره
بابا فهميديم زبانت خوبه حداقل رسوم ديپلماتيک را رعايت کن و زبان کشور خودت را تحقير نکن !!!!!
فقط ميشه گفت:
.....
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار